Vier Pasen in een Landal Park!

Vier Pasen in de natuur met 30% korting

Paasvakantie in een vakantiepark

Paasvakantie bij Landal GreenParks

Paaseieren zoeken, een ontbijtje in de bungalow of heerlijk de natuur in. De Paasvakantie is bovendien een ideale periode om er tussenuit te gaan met familie of vrienden. In het voorjaar gaat de zon weer meer schijnen en komen ook de mooiste bloemen uit de grond. Dit is dus de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken of heerlijk te wandelen  door de natuur.

Paasvakantie in een vakantiepark

Vier Pasen in ook eens in een Landal Park! Dan geniet u met Pasen van de vele faciliteiten en het Fun & Entertainment op de Landal parken. Zoals het zwembad en de speciale paasactiviteiten. Het zoeken naar paaseieren wordt daarmee nog specialer.

De paasvakantie (30.03 tot 13.04.2018) bieden we aan met een korting tot 30%.
Hoe brengt u de paasdagen door? Tijdens de paasvakantie kunt u er prima tussenuit met familie of vrienden.
Op en rond de parken van Landal GreenParks is er genoeg te beleven voor jong en oud! Verblijf jij dit jaar ook eens tijdens de Paasvakantie in een vakantiepark?

Landal vakantieparken

Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal.

De ruim 80 bungalowparken, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Zwitserland en Denemarken. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

 

Aanbevolen park: Landal Hoog Vaals

Op Landal Hoog Vaals is alles aanwezig voor een complete verwenvakantie: een ruime bungalow, een golfbaan, een zwembad met lange waterglijbaan, een heerlijk Beauty Centre en een schitterend indoorspeelparadijs voor de kinderen. De omgeving met z’n glooiende heuvels, romantische rivierdalen, spectaculaire mergelgrotten en klaterende beekjes is al net zo prachtig.