Over ons

Internet bevat enorme hoeveelheden informatie, maar het valt lang niet altijd mee om te vinden wat u zoekt. Daarom hebben wij voor u de beste reisorganisaties en touroperators verzameld. Je krijgt de rechtstreekse links, dit bespaart je heel wat tijd. Je kunt hier op eenvoudige wijze het aanbod van de reisorganisaties met elkaar vergelijken.

Ook u bent zeer zeker op zoek naar de beste prijs en naar het meeste voordeel van een vakantiebestemming. Dan bent u op de juiste plek terecht gekomen. Bekijk handig alle reizen van de verschillende aanbieders en vergelijk en ontdek zelf de mooiste vakanties voor de voordeligste prijs. Ga niet teveel betalen voor uw vakantie!

Tot slot

Vakantie-kriebel.be voorziet in het verkrijgen van algemene informatie en is puur en alleen bedoeld voor het opdoen van vakantieplannen en schitterende reisdoelen. Hieraan besteden wij dan ook de grootst mogelijke zorg en rekenen daarnaast op uw gezonde verstand.

Vakantie-kriebel.be is zelf geen touroperator of reisorganisatie, maar bevat duidelijke en onafhankelijke informatie over diverse vakantiebestemmingen om u te helpen bij het kiezen van uw reis. De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen.

Bij een geschil over reizen, accommodaties, prijzen etc. dient de reiziger zich bij de desbetreffende uitvoerende touroperator/ reisorganisatie te vervoegen. (Zie dislaimer)

Wij wensen u veel succes met het vinden van de meest geschikte reis voor u. Wij hopen u door middel van deze website een handje geholpen te hebben. Alvast een fijne vakantie toegewenst!

Deze website bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op die pagina of een artikel. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dat artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via die link doet.