Op verkenning in Lille

Lille charmeert al haar bezoekers met gezellige pleinen, historische gebouwen, een hoop winkels en verrukkelijke patisserie. De vriendelijke Lillois hebben een grappig accent en dat maakt Lille zowaar nóg uitnodigender! Bovendien heeft de oergezellige stad vlak over de grens een aantal indrukwekkende musea. Overtuigd? On y va! Ga dan op verkenning in Lille!

Op verkenning in Lille

Lille – Frankrijk

Hotel: Mercure Lille Centre Vieux

Laat je verrassen door Lille tijdens 2 of 3 dagen in een centraal viersterrenhotel met ontbijt en een toegangsticket per persoon voor het Belfort

Hedendaagse kunst en Vlaamse architectuur, geplaveide straten en gotische gevels… Lille is uitermate charmant! Wandel van de Grote Markt tot aan de Oude Beurs door de smalle, gezellige straatjes en geniet van de sfeer! Lille is een bruisende stad net over de Franse grens. Verblijven doe je in een centraal gelegen viersterrenhotel. Tijd dus om deze plekje eens met een bezoekje te vereren, tiens!

Op verkenning in Lille (Rijsel)

Lille ook wel Rijsel genoemd is de hoofdstad van Nord-Pas-de-Calais. Het is een heerlijke stad waar bovendien het hele jaar door van alles is te beleven voor een onvergetelijk weekend.

De meeste winkelstraten in Lille bestaan uit kleine pittoreske steegjes met leuke en bijzondere boetiekjes en speciaalzaken. Daarnaast heb je enkele straten waar je de duurdere merken zoals Louis Vuitton en Burberry vindt.

Lille is een stad met gezellig karakter met veel cafés en leuke restaurantjes. Wie van lekker eten houdt zit dus in Lille ook aan het goede adres. Er is een goede mix te vinden van kleine exclusieve restaurants, grotere doorsnee restaurants, pizzeria’s, friettenten en döner-kebabzaken. Daarnaast zijn er ook gezellige ontbijt- en lunchbistrootjes.
In veel winkels, cafés en restaurants kun je je zelfs redden in het Nederlands.

Lille is een prachtige stad met veel historische monumenten en prachtige musea zoals het wereldberoemde Palais des Beaux Arts en het Museum voor Schone Kunsten. Een citytrip is dan ook ideaal voor het opsnuiven van cultuur. Laat de ontdekkingstocht van Lille beginnen,  je zult zeker niet gauw uitgekeken raken.
Lille staat synoniem voor shopping, veel gezellige terrassen, kunst en historische gebouwen.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.