6 Onvergetelijke topreizen! Vroegboekkorting 

Maak van 2019 een onvergetelijk ontdekkingsjaar en laat je daarom inspireren door de reistips van Pharosreizen voor onvergetelijke reizen ….

Onvergetelijke reizen in 2019!

Zwemmen in The Blue Lagoon in IJsland, het spoor volgen van de pelgrims in Santiago de Compostela, slapen op Game op Thrones-locaties in Ierland of op rendierensafari in Finland: er zijn immers van die reizen die je minimaal één keer in je leven meegemaakt moet hebben. En daar hoef je dus echt niet voor naar de andere kant van de wereld! Ook in Europa zijn reizen te maken die zo bijzonder zijn dat je er nog jaren van nageniet. Onvergetelijke reizen beleef je kortom met Pharosreizen! Welke reis staat op jouw bucketlist?

VROEGBOEKKORTING

Ook bij Pharosreizen.be geniet je deze maand van verschillende vroegboekkortingen! Wintersport, rondreizen, all inclusive: de keuze is reuze.

Zes topreizen!

Waar gaat de vakantie in 2019 naartoe? Het is vaak lastig om te kiezen uit het veelzijdige aanbod autovakanties. Maar gelukkig helpen andere vakantiegangers je graag op weg. Bij vrijwel al onze autovakanties vind je beoordelingen van eerdere reizigers. Om de keuze nog makkelijker te maken, zetten we zes van de best beoordeelde rondreizen voor je op een rijtje. Veel plezier met kiezen!

Tips voor onvergetelijke reizen:

8-daagse rondreis IJsland

Ontdek met het hele gezin IJsland! Deze rondreis brengt jullie langs alle hoogtepunten van Noord- en Zuid-IJsland. Rij de Golden Circle, ga op zoek naar de papegaaiduikers en ontspan in één van de warm waterbronnen.

onvergetelijke reizen
12-daagse rondreis Spanje

Noordwest-Spanje is een van de heerlijkste en veelzijdigste streken van Spanje. Qua natuur, qua culturele rijkdom en eigenzinnigheid, qua culinaire tradities. Volg het spoor van de pelgrimsroute naar Santiago, tussen groene heuvels, wijngaarden en de woeste oceaan en ontdek vier prachtige regio’s!

21-daagse Bed & Breakfast rondreis Ierland, inclusief Noord Ierland

Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin.

rondreis Finland
8-daagse winterreis Fins Lapland, Saariselka – met hotel

Een reis die je eens in je leven gemaakt moet hebben! Maak een rit per sneeuwscooter en ga op zoek naar het magische noorderlicht. Een unieke manier om dit wonderschone landschap te ervaren.

21 of 24-daagse rondreis Hongarije, Roemenië, Polen, Duitsland

Deze reis toont je een paar van de mooiste plekjes van Midden- en Oost-Europa. Via Regensburg in Duitsland en Boedapest in Hongarije rijd je naar Roemenië, waar je een prachtig rondje maakt langs houten kerken, beschilderde kloosters en de burcht van Dracula. Dan terug via Zakopane in Polen en het Duitse Potsdam.

rondreis 10-daagse
13-daagse rondreis Noorwegen

Verlang je naar echte, woeste natuur? Reis met ons mee naar de Noorse fjorden. Je ontdekt een paar van de mooiste autoroutes en natuurgebieden van Europa en drie van de mooiste steden van Noorwegen: Oslo en Bergen.

Nog meer inspiratietips:

  • 13- of 14-daagse rondreis Afwisselend Noorwegen (zoek&boek 99916)
  • Smaken van Italië, 10- of 13-daagse rondreis Piemonte, Toscane en Veneto (zoek&boek 21731)
  • De kleine keizer achterna! 16-daagse Hotel Rondreis Alpen, Provence, Côte d’Azur, Toscane & Elba (zoek&boek 29698)
  • In het spoor van de tour, 12-daagse Rondreis Vogezen, Alpen & Provence (zoek&boek 78067)
  • Proeverijen en abdijen, 10-daagse rondreis Provence & Côte d’Azur (zoek&boek 37937)

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders