Nieuwe reizen, nóg unieker

Maak je reiservaring nóg unieker door mee te gaan op één van Joker’s nieuwe reizen…

15 nieuwe reizen en 3 Limited Editions

Of ga voor 100% exclusiviteit en schrijf je in op onze Limited Editions: naar Bolivia, een kunstzinnige reis naar Zuid-Korea of met de 4×4’s door Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe.

Verschillende formules

Joker Avontuur

122 groepsreizen doorspekt met avontuur, ontmoeting met de lokale bevolking, actie en authenticiteit. De gemiddelde leeftijd is 34 jaar, maar iedereen met een normale conditie kan mee op deze reizen, ongeacht je leeftijd!
 

Joker Comfort Editions

32 groepsreizen waarin Joker 100% avontuur combineren met de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo en privé-vervoer bij verre afstanden. Dat is avontuur én genieten!

Joker Go-26

46 avontuurlijke reizen voor 18- tot 26-jarigen. Joker gaat elke keer opnieuw voor onvergetelijke reiservaringen en vrienden voor het leven. Met een extra dosis nightlife voor wie wil…!

Inspiratie nieuwe reizen, nóg unieker

Nieuwe reizen, nóg unieker
Spanje – het noorden

Joker Go-26 18 

Noord-Spanje, dat betekent actie, actie en nogmaals actie overdekt met een heerlijke saus van lokale gebruiken. En laat dat nu de heerlijke combinatie zijn van deze korte maar krachtige reis! Van speleologie tot surfen, van wondermooie kustwandelingen tot adembenemende dagwandelingen, van vreemde festivals -wacht, zijn die nu echt op stelten van een berg aan het draaien?- tot je dag starten met het proeven van de beste Rioja-wijnen,… Noord-Spanje heeft het allemaal. Vamos, chicos!

Nieuwe reizen, nóg unieker
Verenigd Koninkrijk – Schotland

Joker Avontuur 

Combineer Schotland met de Orkney- en Shetland-eilanden en je krijgt een mix van ruwe én liefelijke natuur, steden als Aberdeen, Glasgow en Edinburgh, op smaak gebracht met een geut karaktervolle whisky. Geen vluchten tijdens deze reis. Minibusjes en meerdere ferryovertochten brengen ons naar de juiste bestemming.

Nieuwe reizen, nóg unieker
Zuid-Afrika – het zuiden

Comfort Editions 

Via Kaapstad, de wijnregio en de Tuinroute duiken we in het authentieke (West-Kaapse) zuiden van Zuid-Afrika. Samen met een deskundige lokale Engelstalige begeleidster dompelen we ons onder in the local way of life, gaan we meehelpen op een struisvogelfarm in Oudtshoorn, spotten we walvissen in Hermanus en krijgen we op Robben Island een persoonlijke rondleiding van de voormalige persoonlijke bewaker van Nelson Mandela. We verblijven in charmante en gezellige fairtrade lodges en guesthouses.

Nieuwe reizen, nóg unieker
Bolivia 

Joker Avontuur – Limited Edition

Reisbegeleider Gonzalo Vega neemt je mee op sleeptouw in z’n geboorteland Bolivia. Met een grote glimlach kan hij vertellen over ‘zijn’ Bolivia, want fier is ie zeker. Gonzalo reisde naar alle kanten van Bolivia en kreeg zo de reismicrobe te pakken. Om meer ervaring op te doen als student bio-ingenieur werkte hij in natuurparken en natuurreservaten over het hele land. Ecoturismo is dus zijn stokpaardje. Na enkele reizen doorheen Zuid-Amerika heeft hij een goed beeld gekregen over zijn eigen land en dat deelt hij maar al te graag met anderen. Als je met Gonzalo op reis gaat, verwacht je dan maar aan een authentieke onderdompeling in de Boliviaanse natuur en cultuur. Gonzalo leeft ondertussen al enkele jaren in België maar probeert jaarlijks terug te reizen naar zijn geboorteland. Dan passeert hij graag langs de steden en dorpen waar zijn familie woont.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

Hoteldeal
Elke dag nieuwe hoteldeals

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Riksja Travel
Reizen op je eigen manier

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

KRAS
Veelzijdige reizen

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de mooiste rondreis

Op zoek naar mooie rondreizen op droombestemmingen? Ontdek hier de prachtigste rondreizen waar je op en top van zult genieten!

Populaire thema’s rondreizen

actieve vakantie
Actieve vakantie
actieve verre reis
Verre reizen
autovakantie
Autovakantie
fly drive
Fly & drive
avontuurlijke reis
Avontuur
groepsreizen
Groepsreizen

Het beste rondreizen aanbod van onze partners

lees meer

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

lees meer

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op hoteldeal.be!

lees meer

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

lees meer

specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

lees meer

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.