Nieuw aanbod groepsreizen! 

Nieuw aanbod groepsreizen 2020 nu al boekbaar. Alle groepsreizen in het aanbod beantwoorden aan de typische Joker-kenmerken: 100% avontuur, kleine groepen (5 tot 13 personen), langs minder platgetreden paden, dichtbij de lokale bevolking, mix van cultuur en natuur, variatie aan vervoersmiddelen, actie en kleinschalige logies.

Nieuw aanbod groepsreizen! 

Aanbod 2020-2021 staat online!

205 groepsreizen naar 110 landen

Woohoow! De groepsreizen van Joker voor 2020 en voorjaar 2021 staan allemaal online! Je hebt maar liefst de keuze uit 205 stuk voor stuk avontuurlijke reizen die inspireren en grenzen verleggen.
• Reizen tot en met 31 oktober 2020 kan je nu al boeken.
• De andere reizen tot en met april 2021 kan je vanaf nu volgen op de website. Waarom een reis volgen? Zo kom je als eerste te weten wanneer een reis boekbaar is en kan je als eerste je plaats reserveren (+ andere updates krijgen).

Alle Joker-groepsreizen voor het nieuwe reisseizoen: 205 wereldwijde, avontuurlijke groepsreizen met vertrekdata tot zomervakantie 2020. 

Inspiratie groepsreizen

groepsreizen kerstvakantie
Argentinië en Chili – Patagonië

Hou je van sportieve, zware en meerdaagse trektochten in één van de mooiste natuurgebieden ter wereld? Deze reis staat voor een combi van woeste bergketens (Monte Fitz Roy), gletsjers (Perito Moreno) en nationale parken (Torres del Paine, Los Glaciares),… Tijdens de trekkings dragen we zelf onze grote rugzak, zetten we onze tenten op en koken we ons eigen potje. Ook Buenos Aires en het meest zuidelijk puntje, Ushuaïa, mogen niet ontbreken.

Australië

Van droge woestijnvlaktes tot grillige kusten en vruchtbare wijnvalleien, tijdens deze reis word je ondergedompeld in alles wat Australië te bieden heeft. Stevige wandelingen langs rotspartijen en wildernissen vol met ‘wildlife’ worden afgewisseld met fietstochten doorheen wijnvalleien en puur waterplezier in het noordoosten. Het Great Barrier Reef en Ayers Rock zijn slechts twee van de vele hoogtepunten!

groepsreizen kerstvakantie
Cambodja

De onbeschrijfelijke jungletempels van Angkor Wat zijn een absolute must-see, maar Cambodja is zoveel meer dan dat! We duiken onder in de gruwelijke geschiedenis op de Killing Fields, maken kennis met de vriendelijke bevolking tijdens een jungletrekking of rit achterop de brommer en genieten van de relaxte atmosfeer!

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

Hoteldeal
Elke dag nieuwe hoteldeals

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Riksja Travel
Reizen op je eigen manier

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

KRAS
Veelzijdige reizen

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de mooiste rondreis

Op zoek naar mooie rondreizen op droombestemmingen? Ontdek hier de prachtigste rondreizen waar je op en top van zult genieten!

Populaire thema’s rondreizen

actieve vakantie
Actieve vakantie
actieve verre reis
Verre reizen
autovakantie
Autovakantie
fly drive
Fly & drive
avontuurlijke reis
Avontuur
groepsreizen
Groepsreizen

Het beste rondreizen aanbod van onze partners

lees meer

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

lees meer

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op hoteldeal.be!

lees meer

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

lees meer

specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

lees meer

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.