Nieuw aanbod groepsreizen! 

Nieuw aanbod groepsreizen 2019 nu al boekbaar.

Nieuw aanbod groepsreizen! 

Op 17/11 lanceerde Joker alle Joker-groepsreizen voor het nieuwe reisseizoen: 222 wereldwijde, avontuurlijke groepsreizen met vertrekdata tot april 2020. Alle reizen tot en met oktober 2019 zijn nu al boekbaar.

Alle groepsreizen in het aanbod 2019-2020 beantwoorden aan de typische Joker-kenmerken: 100% avontuur, kleine groepen (5 tot 13 personen), langs minder platgetreden paden, dichtbij de lokale bevolking, mix van cultuur en natuur, variatie aan vervoersmiddelen, actie en kleinschalige logies.

Inspiratie groepsreizen

groepsreizen kerstvakantie
Argentinië & Zuid-Chili

Hou je van sportieve, zware en meerdaagse trektochten in één van de mooiste natuurgebieden ter wereld? Deze reis staat voor een combi van woeste bergketens (Monte Fitz Roy), gletsjers (Perito Moreno) en nationale parken (Torres del Paine, Los Glaciares),… 
lees meer

Tijdens de trekkings dragen we zelf onze grote rugzak, zetten we onze tenten op en koken we ons eigen potje. Ook Buenos Aires en het meest zuidelijk puntje, Ushuaïa, mogen niet ontbreken.

Australië

Van droge woestijnvlaktes tot grillige kusten en vruchtbare wijnvalleien, tijdens deze reis word je ondergedompeld in alles wat Australië te bieden heeft. Stevige wandelingen langs rotspartijen en wildernissen vol met ‘wildlife’
lees meer

worden afgewisseld met fietstochten doorheen wijnvalleien en puur waterplezier in het noordoosten. Het Great Barrier Reef en Ayers Rock zijn slechts twee van de vele hoogtepunten!

groepsreizen kerstvakantie
Cambodja

De onbeschrijfelijke jungletempels van Angkor Wat zijn een absolute must-see, maar Cambodja is zoveel meer dan dat! We duiken onder in de gruwelijke geschiedenis op de Killing Fields, maken kennis met de vriendelijke bevolking tijdens een jungletrekking of rit achterop de brommer en genieten van de relaxte atmosfeer!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders