Nazomeren in Europa

Heerlijk nazomeren in Europa. Misschien is de nazomer in Europa wel de fijnste vakantieperiode. Tijdens een vakantie in het naseizoen kan je namelijk zeker nog genieten van een heerlijk zonnetje en aangename temperaturen rond de 20°C. Een vakantie in de nazomer heeft nog altijd dezelfde charme en gezelligheid als het hoofdseizoen, alleen is het stukken goedkoper en een stuk minder druk. Wil jij ook heerlijk nazomeren in Europa, maar je weet nog niet precies waarheen? Laat je hier dan inspireren! Ontdek de reizen naar Noorwegen, Schotland, de Veluwe en Bodensee!

 

Kies nu voor een vakantie die als een frisse wind door deze hete zomer waait en maak kans op een Ben & Jerry’s ijspakket!

 

Inspiratie: Nazomeren in Europa

Nazomeren in Europapharos reizen

13-daagse rondreis Noorwegen

Rondreis

Noorwegen – Westland

Verlang je naar echte, woeste natuur? Reis met ons mee naar de Noorse fjorden. Je ontdekt een paar van de mooiste autoroutes en natuurgebieden van Europa en drie van de mooiste steden van Noorwegen: Oslo, Bergen en Ålesund.

lees meer

Je verlangt naar echte, woeste natuur? Reis dan met ons naar de Noorse fjorden. De auto verandert in een rijdende bioscoop: door de raampjes zie je een overweldigende natuurfilm. Weinig landschappen in Europa zijn zo betoverend als dat van de Noorse fjorden. Koop verse zalm op de vismarkt van Bergen. Wandel langs de kleurrijke houten huisjes. Geniet van de kleurschakeringen van de fjorden, van de bergen en wolken die zich erin spiegelen.

Het genieten begint al op de boot naar Oslo, met de luxe ferry van Color Line. Je waant je op een cruise! Vanuit Oslo ga je naar het dorpje Geilo, dicht bij de Hardangervidda. Dan naar Bergen. Dit Unesco-werelderfgoed met z’n kleurrijke houten vissershuisjes was lange tijd de hoofdstad van Noorwegen. Vervolgens richting de Birksdalgletsjer en de Geirangerfjord. Ook een autorit over de Trollstigen (‘Trollenladder’) is een onvergetelijke ervaring. Je sluit de reis af met een bezoek aan Lillehammer en Oslo!

 

Nazomeren in Europapharos reizen

10-daagse Vakantiepark Linnhe Lochside

Vakantieparken

Groot-Brittannië – Schotland – Fort William

Kom genieten in de prachtige natuur van Schotland! Tijdens de Indian Summer is de natuur het mooist! Je verblijft in een stacaravan op een steenworp afstand van het Loch Linnhe, vlakbij Fort William

lees meer

Schotland is een van de mooiste en groenste landen van Europa. Je vindt er in de highlands nog echte stukjes wildernis. Om dit allemaal in je eigen tempo te kunnen ontdekken is een verblijf op vakantiepark Linnhe Lochside daarom wel zo ontspannen. Je eigen accommodatie waar je een week verblijft, direct aan het meer waar je ter plekke vaak al veel wildlife kunt spotten zoals herten, otters of roofvogels. Neem zeker je verrekijker mee. En je camera natuurlijk! De highlands van Schotland zijn zeer fotogeniek. In het voorjaar wanneer de brem in bloei staat en in het najaar wanneer de hei prachtig paars kleurt en de blaadjes aan de bomen alle tinten oranje, geel en rood krijgen. In het voor- en najaar is het ook nog eens voordelig om er even tussen uit te gaan! Kom onthaasten in Schotland!

 

Nazomeren in Duitslandpharos reizen

8-daagse fietsvakantie rondje Bodensee

Fietsvakantie

Duitsland – Zwarte Woud

Een schitterende, afwisselende fietsreis door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, het klassieke rondje langs de Bodensee.

lees meer

Een prachtige fietsvakantie door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Je fietst langs de Bodensee en bezoekt juweeltjes van middeleeuwse stadjes. Ook maak je kennis met de verrassende hedendaagse architectuur van de Vorarlberger Bauschule die de laatste jaren wereldwijd wordt geprezen. Het natuurlijke decor is de hele fietsreis schitterend, met watervallen, een achtergrond van indrukwekkende Alpentoppen en uiteraard de prachtige Bodensee zelf. In april en mei bloeien de fruitbomen en in de zomer worden rond het meer vele activiteiten georganiseerd.

 

 

Bijzondere autovakanties

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties voor heerlijk nazomeren in Europa. Onvergetelijk reizen waarin je net dus iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij Pharos Reizen ook rondreizen met een verrassende invalshoek, zoals hun familiereizen in het spoor van kinderboekenhelden. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij hun vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Het vakantieaanbod van Pharos Reizen is alsvolgt in te delen:
• All inclusive;
• Avontuurlijke gezinnen;
• Campings en vakantieparken;
• Fietsvakanties;
• Hotelarrangementen;
• Pretparken
• Puur natuur;
• Rondreizen;
• Stedentrips;
• Vakantieduetten;
• Wandelvakanties;
• Wintersport

Je kan dus kiezen uit een breed assortiment autovakanties. Van zowel een camping- als een strandvakantie. Van zowel verrassende rondreizen als inspirerende stedentrips. Bovendien allemaal makkelijk te boeken via onze website.

 

Alle vakanties van Pharosreizen van ANWB

 

Met een autovakantie heb je immers de meeste vrijheid die je maar kan wensen op een vakantie.