Nazomeren in een Landal park

Nu de zomer op zijn einde loopt, kan je weer beginnen denken aan je volgende vakantie tijdens de nazomer. Wat dacht je van een midweekverblijf in een Landal park? Want ook in deze periode is er voor jong en oud van alles te doen in de Landal parken. …

Landal Greenparks

Midweekverblijf of weekendje weg?

De nazomer is officieel aangebroken!
Dit is vaak de ideale periode om nog even te genieten van een heerlijk nazomerzonnetje voordat we echt de herfst ingaan. Een weekendje weg of een midweekverblijf is dan ook een mooie manier om je liefste te verrassen, om je gedachten te verzetten, zomaar spontaan omdat je er zin in hebt…
Landal biedt bovendien deze periode aan met een korting.
Dus ideaal voor wie nog graag even wil genieten van de aangename temperaturen!
De nazomer periode (31 aug – 26 okt) bieden we aan met een korting tot 35%. Lees meer

landal

Parken in Duitsland

Weekendje weg of Midweekverblijf? Waar kan je naartoe in september en oktober?
Wil je niet ver weg, maar toch naar het buitenland en in een compleet andere omgeving dan België verblijven, dan is Duitsland hiervoor de perfecte bestemming!
Alle parken in Duitsland zijn uniek en gelegen in de prachtige natuur. Een wandeling langs de Oostzee, door de kleine charmante dorpjes in de Eifel of door de eindeloze bossen en valleien van Sauerland! In Landal Hochwald wandel je zo de bossen in en je kan er proberen wild te spotten! Landal Sonnenberg is dan weer ideaal voor familie, wandel- of wijnliefhebbers!

Midweekverblijf Landal Coldenhove

Parken in Nederland

Onlangs zijn er Brasserie-restaurants op de parken Landal Miggelenberg en Landal Sluftervallei geïntroduceerd.
Deze zijn gebaseerd op het vernieuwde restaurant op Landal Coldenhove dat vorig jaar een hele nieuwe inrichting kreeg.

Landal Coldenhove heeft echt gefungeerd als ‘proeftuin’ en de leerervaringen die hier zijn opgedaan zijn ook toegepast in de nieuwe Brasseries op Miggelenberg en Sluftervallei.
Ook in de restaurants zijn ze nauw met de natuur verbonden, van verse, lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden met passie de lekkerste (streek)gerechten bereid!
Meer info over natuurlijk eten is te vinden op: https://www.landal.be/thema/eten-en-drinken/natuurlijk-eten
Hier lees je o.a. over waar we onze ingrediënten vandaan halen!

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Ben je op zoek naar een vakantie voor de hele familie, met de kinderen of juist zonder? Wil je dat er genoeg te doen is in de omgeving, maar heb je geen zin om daar elke dag ver voor te reizen? Dan is een vakantiepark de oplossing! Geniet van de luxe van een eigen huisje en de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders