Midweekverblijf september – oktober

Midweekverblijf

Midweekverblijf of weekendje weg

De nazomer is officieel aangebroken!
Dit is vaak de ideale periode om nog even te genieten van een heerlijk nazomerzonnetje voordat we echt de herfst ingaan.
Landal biedt deze periode aan met een korting tot 30%. Zo boek je al een midweekverblijf op Landal Het Vennenbos vanaf € 159,- (excl. verplicht bijkomende kosten).
Dus ideaal voor wie nog graag even wil genieten van de aangename temperaturen!

Parken in Duitsland

Waar kan je naartoe in september en oktober?
Wil je niet ver weg, maar toch naar het buitenland en in een compleet andere omgeving dan België verblijven, dan is Duitsland hiervoor de perfecte bestemming!
Alle parken in Duitsland zijn uniek en gelegen in de prachtige natuur. Een wandeling langs de Oostzee, door de kleine charmante dorpjes in de Eifel of door de eindeloze bossen en valleien van Sauerland! In Landal Hochwald wandel je zo de bossen in en je kan er proberen wild te spotten! Landal Sonnenberg is dan weer ideaal voor familie, wandel- of wijnliefhebbers!

Parken in Nederland

Onlangs zijn er Brasserie-restaurants op de parken Landal Miggelenberg en Landal Sluftervallei geïntroduceerd.
Deze zijn gebaseerd op het vernieuwde restaurant op Landal Coldenhove dat vorig jaar een hele nieuwe inrichting kreeg.

Landal Coldenhove heeft echt gefungeerd als ‘proeftuin’ en de leerervaringen die hier zijn opgedaan zijn ook toegepast in de nieuwe Brasseries op Miggelenberg en Sluftervallei.
Ook in de restaurants zijn ze nauw met de natuur verbonden, van verse, lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden met passie de lekkerste (streek)gerechten bereid!
Meer info over natuurlijk eten is te vinden op: https://www.landal.be/thema/eten-en-drinken/natuurlijk-eten
Hier lees je o.a. over waar we onze ingrediënten vandaan halen!