Mid season sale

De manier waarop je vakantie voordeliger wordt, is dus door te boeken op slimme momenten. Een van die slimme momenten is tijdens de Mid Season Sale. En de Mid Season Sale vindt plaats in de lente.

mid season saleSunweb
Eindelijk … de lente is aangebroken! De temperatuur gaat langzaam omhoog. De moment om van de eerste lentezon te genieten. De winterperiode is zo goed als voorbij. Tijd voor een vakantie! Wordt het een relaxte strandvakantie op de Canarische Eilanden, een vliegvakantie naar een Griekse eiland of een autovakantie naar Italië? Of ga je met vrienden of vriendinnen op vakantie? Of je nu de cultuur wilt ontdekken of wilt relaxen, het is allemaal mogelijk voor een onvergetelijke vakantie!

Je vakantie wordt bovendien nog leuker, want Sunweb geeft namelijk hoge kortingen vakanties. Ontdek dan nu de Mid Season Sale van Sunweb en tel af naar een zonnige vakantie. Zowel voor je vliegvakantie als je autovakantie profiteer je van kortingen! Snel zijn, is dus de boodschap!

Mid season sale

Met de Mid Season Sale van Sunweb heb je tot €250 korting op een zonvakantie en geniet je van scherpe kortingen tot €100 op een autovakantie! Actie geldig van (11/04-13/05)

Ben je een Griekenland liefhebber of kies je eerder voor de Spaanse zon? Creëer de mooiste vakantieherinneringen. Geniet van de voordelige autovakanties of zonvakanties naar populaire bestemmingen zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Bulgarije.
De lente is in volle gang en daar zijn we heel blij mee! Want geef toe, tijdens de lente is alles nét een stukje mooier, is iedereen nét een stukje blijer… Signalen waaruit blijkt dat wij allemaal snakken naar vakantie!

Ik ga op vakantie en neem mee… Mijn favoriete sandaaltjes en een flinke dosis zon en natuurlijk heel veel vakantieplezier.

 

Sunweb Zonvakanties: Gegarandeerd de laagste prijs!
Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn onze reizen rechtstreeks online te boeken. Daarnaast kunnen bezoekers nu ook gemakkelijk en snel de beste vakanties aan de laagste prijzen via tablet en smartphone vinden en boeken.

In de zomer is Sunweb sterk aanwezig met populaire en betaalbare zonvakanties in landen als Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook bijvoorbeeld Gambia, Kaapverdië en Dubai .
Bij Sunweb boek je de zon goedkoper! Voor elk van onze bestemmingen bieden wij een speciale selectie van accommodaties (zowel familiehotels, best buy hotels als (ultra)-all-inclusive). Op de populairste bestemmingen werken we aan duurzame relaties met ketenhotels die tot de top behoren, een stukje Sunweb exclusiviteit!

We hebben het dan ook allemaal op zijn tijd nodig “de zon”. Andere zonnige bestemming vind je bij de aanbieders zonvakanties