Mid-length ski voor singles

Ben je opzoek naar een skivakantie voor singles? Is drie à vier dagen skiën op zich genoeg voor jou? Dan is een mid-length ski voor singles iets voor jou…

Mid-length ski voor singles

Is drie à vier dagen skiën op zich genoeg voor jou? Wil je je andere vakantiedagen opsparen omdat je graag meerdere keren per jaar op reis gaat? Met één dag meer dan een shortski (dat maakt de verplaatsing meer de moeite) kan je met met twee dagen verlof nemen 3,5 dagen naar hartelust skiën. Bovendien reis je met een luxe autocar. Geen vermoeiende autorit, geen gedoe met sneeuwkettingen, maar gewoon achteruit leunen en je reisgenoten leren kennen. En ‘s morgens wakker worden met uitzicht de indrukwekkende besneeuwde Alpentoppen van het skigebied Via Lattea.

Via Lattea verbindt drie skigebieden waarvan twee in Italië en één in Frankrijk. Met 400 km héél gevarieerde piste vindt echt elke skiër of boarder hier zijn ding. Ook een bijzonder leuk skigebied om langere tochten te ondernemen. Maar uitputten hoef je jezelf niet, je vindt langs de pistes vele leuke en authentieke adresjes. En we zitten in Italië: heerlijke koffie dus.

Dit is een “Tomeeto only” verblijf: een geprivatiseerde chalet exclusief afgehuurd door Tomeeto. Geen anonieme gasten om je heen, maar alleen friendly faces van je eigen groep. Met een gemeenschappelijke ruimte en bar waar we met z’n allen kunnen samen zijn. We exporteren de warme Tomeeto saus in zijn geheel naar Italië. En om het verbroederen en verzusteren helemaal op gang te brengen zijn er elke dag gratis drankjes tijdens de après-ski die ofwel wordt georganiseerd in onze partnerbar La Grotta, ofwel aan onze eigen accommodatie.

Zegt dit je wel iets? Scroll verder op deze pagina, je vindt alle aspecten van je skivakantie tot in de details beschreven.

Tomeeto organiseert deze skivakantie ism Ski-line.

DIT GARANDEREN WE JE:

  • Enkel wie binnen je leeftijdsgroep valt, wordt toegelaten.
  • Aantal mannen/vrouwen fifty-fifty (afwijking nooit meer dan 60/40)
  • Enthousiaste, betrokken Tomeeto begeleiding (zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in je groep)

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders