Gratis vliegticket bij je expeditiecruise naar Melanesië

Reisplannen naar Melanesië? Gratis vliegticket bij onderstaande 3 expedities!
Boek één van de volgende reizen met Heritage Expeditions, en Joker betaalt jouw vliegticket.

Melanesië

Melanesië ligt in de Grote of Stille Oceaan en is één van de eilandengroepen van Oceanië. Het bestaat uit o.a. Fiji, Salomonseilanden, Vanuatu, Nieuw-Caledonië en Papoea-Nieuw-Guinea.

De eilandengroep bestaat uit vulkaaneilanden, atollen en koraalriffen. Sommige vulkanen zijn actief, andere zijn bijna uitgedoofd. De koraaleilanden zijn bedekt met zand en sommige zijn ook begroeid met palmbomen.  Je vindt er een unieke flora en fauna, onaangetaste regenwouden met volksstammen, grote rivieren en ongerepte koraalriffen. De variatie zorgt voor een brede waaier aan activiteiten, van trekkings door het ongerepte binnenland, vogelobservatie, duiken en snorkelen tot het bezoeken van culturele festivals.

Melanesië

Gratis vliegticket bij onderstaande expedities naar Melanesië

Heritage Expeditions

Heritage Expeditions zijn expedities voor ervaren reizigers die graag hun grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk, en die op zoek zijn naar unieke plaatsen op onze wereld. De expedities zijn fysiek niet zwaar, en kunnen met een normale lichamelijke conditie zeker gedaan worden. Maar je moet wel een open geest hebben en het nodige respect opbrengen om lokale gemeenschappen op een correcte manier te bezoeken en om onze impact op de omgeving zo laag mogelijk te houden.

Groepsrondreizen zijn natuurlijk de gemakkelijkste manier op een land te verkennen. Zeker als je een vreemde cultuur bezoekt is het een aanrader.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders