Luchthaven verbindingen is meer vrijheid

Dankzij de luchthaven verbindingen van FlixBus hoef je je niet meer gebonden te voelen aan de dichtstbijzijnde luchthaven!

Luchthaven verbindingen

FlixBus brengt je nu rechtstreeks naar Amsterdam Schiphol en Brussels Airport vanaf slechts €4,99. Heb je een vlucht om te vangen? Boek snel je ticket en geniet van je airport transfer vanaf slechts €4,99.

– Antwerpen – Brussel Airport vanaf €4,99
– Brugges – Brussel Airport vanaf €4,99
– Brussel – Amsterdam Schiphol vanaf €11
– Lille – Brussel Airport vanaf €6,99

Busreis vanaf €5!

Met Flixbus.be kan je voordelig op reis!
Goedkope busreizen naar 1.400+ Europese bestemmingen vanaf € 5

Busreizen zijn er dan ook in veel soorten en maten. Het is dus niet voor niets dat busreizen veel verschillende mensen aanspreken. Van jongeren die goedkoop naar de zon of de sneeuw willen tot ouderen die in een rustig tempo wat van de wereld willen zien. En ook alles wat daartussen zit.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders