Luchthaven verbindingen is meer vrijheid

Dankzij de luchthaven verbindingen van FlixBus hoef je je niet meer gebonden te voelen aan de dichtstbijzijnde luchthaven!

Luchthaven verbindingen

luchthaven verbindingenFlixBus brengt je nu rechtstreeks naar Amsterdam Schiphol en Brussels Airport vanaf slechts €4,99. Heb je een vlucht om te vangen? Boek snel je ticket en geniet van je airport transfer vanaf slechts €4,99.

– Antwerpen – Brussel Airport vanaf €4,99
– Brugges – Brussel Airport vanaf €4,99
– Brussel – Amsterdam Schiphol vanaf €11
– Lille – Brussel Airport vanaf €6,99

 

 

Busreis vanaf €5!

Met Flixbus.be kan je voordelig op reis!
Goedkope busreizen naar 1.400+ Europese bestemmingen vanaf € 5

 

luchthaven verbindingen

Met FlixBus, een jonge mobiliteitsaanbieder van langeafstandsreizen, kan je duurzaam en comfortabel door Europa reizen. FlixBus biedt je de mogelijkheid om op een moderne, betaalbare en handige manier te reizen, hoe klein of groot jouw budget ook is. FlixBus is in 2013 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot het grootste busnetwerk in Europa in 26 landen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting al meer dan 60 miljoen passagiers mogen verwelkomen. Met technologische innovaties zoals hun elektronische ticketsysteem, de FlixBus-App, gratis Wi-Fi aan boord en GPS-Livetracking maken ze een nieuwe manier van reizen mogelijk. FlixBus werkt samen met kleine en middelgrote bedrijven om het netwerk te bedienen.

Aanbiedingen van FlixBus:

– Tickets vanaf € 5
– Toegang tot het grootste busnetwerk in Europa
– Gratis Wi-Fi aan boord
– Extra beenruimte
– Stopcontacten aan boord
– e-ticket
– de mogelijkheid om boekingen tot 15 minuten voor vertrek te wijzigen
– handbagage en bagage die ook kan worden opgehangen is gratis

 

Busreizen zijn er dan ook in veel soorten en maten. Het is dus niet voor niets dat busreizen veel verschillende mensen aanspreken. Van jongeren die goedkoop naar de zon of de sneeuw willen tot ouderen die in een rustig tempo wat van de wereld willen zien. En ook alles wat daartussen zit.