5 ideeën voor een leuke vakantiebestemming

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming,  maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit.

Voor de vakantiebestemming: Algarve, Andalusië, Catalonië & Gran Canaria  heeft  Elizawashere bovendien enkele interessante aanbiedingen in de kijker!

 

Tip: Algarve

leuke vakantiebestemmingDe Algarve is de meest zuidelijke regio van Portugal en behoort bovendien tot een van de mooiste streken van dit land. De bergmassieven van de Serra Calderao en de Serra de Monchique hebben  eeuwenlang ervoor gezorgd dat de tijd hier ook bijna stil bleef staan. Aan de Atlantische Oceaan kan je genieten van een kilometerslange kustlijn, die afwisselend bestaat uit schilderachtige vissershaventjes, beschutte baaien en mooie gouden zandstranden, op sommige plaatsen omringd door karakteristieke grillige roodbruine rotsformaties.

De Algarve biedt dus elke vakantieganger veel mogelijkheden voor een fijne vakantie. Naast een strandvakantie, behoort ook een dagje cultuur tot de mogelijkheden, of een bezoek aan de pittoreske dorpjes in de regio. Maar ook een sportieve vakantie met diverse mogelijkheden zoals paardrijden, tennis en golf. Ook het heuvelachtige binnenland heeft heel wat te bieden. Met een gevarieerd landschap is de Algarve daarmee zeker een aanrader voor natuurliefhebbers.

 

Leuke vakantiebestemming in Algarve met interessante aanbiedingen

vakantiebestemmingelizawashere

Algarve – Monte do Cristina (TUNEMONT)

06/07-13/07
8 dagen, 7 nachten

2-kamerappartement bezet met 2 personen
Logies
€ 655,- p.p.

 

Quinta das Portelaselizawashere

Algarve – Quinta das Portelas (LAGOPORZ)

13/07-20/07
8 dagen, 7 nachten

2-kamerappartement bezet met 2 personen
Logies
€ 745,- p.p.

 

Leuke vakantiebestemming in Griekenland met interessante aanbiedingen zijn bijvoorbeeld

Milli Villaselizawashere

Ithaka – Milli Villas (PERHMILZ)

21/04-28/04
8 dagen, 7 nachten

 

2-kamervilla privézwembad
Logies
€ 725,- p.p.

 

Sea View Castle elizawashere

Zakynthos – Sea View Castle (VASISVCE)

23/06-30/06
8 dagen, 7 nachten

2-kamerappartement type C bezet met 2 personen
Logies en ontbijt
€605 p.p.

 

vakantiebestemmingelizawashere

Samos – Mandilada Village (KOUMMANZ)

10/05-17/05
8 dagen, 7 nachten

2-kamerappartement bezet met 2 personen
Logies
€ 455,- p.p.

 

 

“Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…”

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is daarmee geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

 

 

Ook De Azoren zijn een uitstekende bestemming voor wandel- en natuurliefhebbers met zijn weelderige groene heuvels, ruige kliffen en talrijke bloeiende planten. Maar ook de rustzoekers worden in de Azoren verwent met zijn adembenemende vergezichten en pittoreske dorpjes. Vissen en zeilen behoren hier ook tot het vakantievermaak.

Of heb je zin om naar avontuurlijke bestemmingen te gaan, maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit. Ook wie wel eens wat anders wil dan het standaard aanbod heeft het voor het uitkiezen. Bijvoorbeeld ongerepte natuur, uitgestrekte gebieden en op grote eenzaamheid gelegen plekken.
Over de hele wereld zijn immers avontuurlijke bestemmingen en bijzondere dingen te beleven.