Camping vlakbij het spectaculaire natuurgeweld…

Een enorm park vol eikenbomen omringt deze camping. Geniet vlak bij camping Les Lacs du Verdon van het spectaculaire natuurgeweld van de Gorges du Verdon.

TIP: Camping Les Lacs du Verdon

Vlakbij het spectaculaire natuurgeweld van de Gorges du Verdon. Outdoor activiteiten, schitterende Gorges du Verdon en een spetterend waterpark. Camping Les Lacs du Verdon heeft ook een spetterend waterpark met glijbanen, een verwarmd zwembad en een peuterbad voor de allerkleinsten!

Aanbieder: Eurocamp

Op vakantie in de Provence

Het landschap van de Provence is schilderachtig met grote variaties, van heuvels tot hooggebergte, prachtige lavendelvelden, zonnebloemen en olijfboomgaarden. Van eeuwige sneeuw in het noorden en oosten tot mooie stranden aan de Middellandse Zee in het zuiden. Met de indrukwekkende canyon van Verdon, de grootste kloof in Europa.
In het zuiden ligt de Camargue, een natuurreservaat. Oorspronkelijk was de hele Camargue een gebied met moerassen, bossen en veel water. In de 20e eeuw zijn ze het gebied gaan ontginnen, het zuidelijk deel is voor een deel ongerept gebleven. In dit gebied vind je vogelsoorten zoals kraanvogels, reigers, ibissen en flamingo’s. Ook leven hier nog groepen (half)wilde paarden. In de Camargue worden ook stieren gefokt voor niet-bloedige stierengevechten.

Onder invloed van grote historische ontwikkelingen gedurende vele eeuwen heeft de Provence ook een geheel eigen karakter heeft gekregen. Je vindt er nog heel wat overblijfselen van de Romeinse periode.

7 tips campings in de Provence

Les Lacs du Verdon -Les Rives du Luberon
Les Rives du Luberon

Cheval-Blanc – Provence – Frankrijk

Dol op de natuur? Dan vindt u geen betere vakantieplek dan camping Les Rives du Luberon in de Provence – een grote camping aan de voet van de uitlopers van de Luberon.

Le Val de Durance
Le Val de Durance

Cadenet – Provence – Frankrijk

Genieten van de actieve kant van de Provence? Welkom op camping Le Val de Durance! Een ontspannen uitvalsbasis in de rustige omgeving van het natuurpark van de Luberon.

La Presqu’île

Saint-Mandrier – Côte d’ Azur – Frankrijk

Reis naar de kust van de Provence en beleef een heerlijk vakantie aan het strand op camping La Presquile. Tegenover een typisch Franse haven.

Côte d' Azur
Saint Louis

La Roquette-sur-Siagne – Côte d’ Azur – Frankrijk

Valleien vol pijnbomen en glooiende heuvels – nét achter de bruisende stad Cannes – zijn het decor van camping Saint Louis.

Domaine des Naïades
Domaine des Naïades

Grimaud – Côte d’ Azur – Frankrijk

Bosrijke camping met fantasctische zwemfaciliteiten, net boven het beroemde Port Grimaud.

Domaine du Colombier

Fréjus – Côte d’ Azur – Frankrijk

Een echte top camping in een park vol exotische en Mediterrane begroeiing, gelegen in de buurt van diverse beroemde badplaatsen.

Les Lacs du Verdon
La Baume

Fréjus – Côte d’ Azur – Frankrijk

Fantastische zwembaden en in het hoogseizoen een levendige sfeer. Veel sport, stranden vlakbij en ’s avonds van alles te beleven.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders