Last minutes New York – Met de Rockettes

Bezoek de Christmas Spectacular show met de legendarische precisiedansers The Rockettes dankzij de Last minutes New York van Connections.be

Last minutes New York

De kerstperiode is er een van tradities, en voor New York hoort daar zonder twijfel de Christmas Spectacular show bij met de legendarische precisiedansers The Rockettes®. Sinds 1933 combineert deze show jaarlijks zang, dans en humor met ruim 140 performers. Een niet te missen show voor een onvergetelijke kerst of oudejaar in New York. Met de Rockettes® Special verblijf je 5 nachten vlak bij Times Square en woon je op een dag naar keuze een Christmas Spectacular show bij. Liever kerst-en oudejaarsavond thuis doorbrengen? Vertrek op kerstdag, je bent op oudejaarsdag terug in ‘t land!

Big Deals World

Stel je reis samen en stapel je kortingen op! Kies je vlucht aan de scherpste prijs en voeg extra korting toe bij elk extra product!
Geniet van een onvergetelijke reis!

New York ‘The city that never sleeps’

Al van bij de eerste aanblik van het silhouet van Manhattan voel je dan het een bijzondere wereldstad is. New York is een opwindende stad die bruist van leven en waar dag en nacht iets te beleven valt. Als een magneet trekt deze stad dan ook mensen aan van overal ter wereld. Wolkenkrabbers van glas, staal en beton overheersen het stadsbeeld.

Manhattan

Manhattan is een belangrijk deel van de stad. Hier vind je Wall Street, het financiële centrum van de wereld, bekende avenues, zoals Fifth Avenue en Park Avenue, Central Park en het Vrijheidsbeeld. Hier bevinden zich ook woonwijken zoals de Afro-Amerikaanse wijk Harlem, de Chinezenwijk Chinatown, de buurt Little Italy en de artiestenwijk Greenwich Village.

Fifth Avenue

De bekendste van de ‘Streets’ en zeker een bezoek waard is Fifth Avenue met zijn talloze luxueuze winkels, luxe hotels en reusachtige wolkenkrabbers zoals Rockefeller Center.

Wall Street

De wereldberoemde straat Wall Street, het financiële centrum van de wereld. Met de New York Stock Exchange: het middelpunt van de effectenhandel van de Westerse wereld.

Central Park

Central Park, is een zeer groot park en het groene hart van Manhattan. In het park zijn tal van recreatiemogelijkheden. Je vindt er onder andere 2 dierentuinen, maar ook rolschaatsbanen, tennisbanen en speelvelden. Je kan ook varen op het meren, paardrijden, fietsen, joggen en schaken. Ook veel popconcerten vinden hier plaats.

Wolkenkrabbers

Alle grote internationale bedrijven en banken hebben hun hoofdkantoor in de luxe’skyscrapers’. Beroemd is het Empire State Building, waar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. Het Rockefeller Center is een kantorencomplex van 21 wolkenkrabbers. Hier zijn consulaten, culturele centra en ook radio- en televisiestudio’s gevestigd. Ook Radio City Music Hall, die met 6400 zitplaatsen gerust de grootste bioscoop ter wereld genoemd mag worden bevindt zich in dit gebouwencomplex. Naast films bieden ze ook toneel, muziek en revues aan voor een redelijke prijs.

Broadway

Hier kan je het hele jaar terecht voor toneelstukken, shows en musicals. Veel films gaan hier in première.

Vrijheidsbeeld

In de haven van New York, vanaf Battery Park wordt een veerdienst onderhouden met Liberty Island. Je kan dan het 45 meter hoge ‘Vrijheidsbeeld’ dat ook nog eens op een sokkel van 45 meter staat van dichtbij bekijken.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders