Adults only Lanzarote

Lanzarotetravelbird

Adults only op Lanzarote

Canarias – Costa Teguise – Spanje

Zonvakantie

Hotel tip: Club Siroco Apartments

Verblijf 7, 10 of 14 nachten in een appartement op Lanzarote, inclusief ontbijt of halfpension, heen- en terugvlucht en transfer luchthaven-hotel

Wat heb je onder andere nodig voor een heerlijke zonvakantie? Heel veel zonneschijn, een diepblauwe zee, een gouden strand en wuivende palmbomen … Voeg ook nog een cocktail aan dat plaatje toe en je bent terechtgekomen in de perfecte vakantiesetting. Waar je dat paradijsje vindt? Op het Canarische eiland Lanzarote natuurlijk! Bovendien verblijf je in een comfortabel appartement met adults-onlyformule. Want wat heb je nog meer nodig? Vamos a la playa!

Toch liever naar een verre bestemming? Tip: Trek naar het paradijselijke Bali voor een heerlijke vakantie van 7, 10 of 12 nachten in een 4*-designhotel op 2 minuten van het strand, incl. ontbijt, excursies, massage, heen- en terugvlucht en transfers

Beste vakantieaanbieding

Travelbird.be: Elke dag de beste vakantieaanbieding!
Een uitstapje naar zee of een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird daarmee reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird daarmee de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met als wellness tot tickets voor pretparken.