Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt op loopafstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen en beschikt over 179 accommodaties. Een prachtig park, met royale woningen in typische Zeeuwse architectuur en voorzien van alle luxe, waar je kunt genieten van strand, vertier en natuur.
Een perfecte uitvalsbasis om te genieten van het gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter van Zeeuws-Vlaanderen. Met een fiets kan je genieten van het weidse landschap of bezoek je de gezelligheid in één van de stadjes als Sluis of de mosselstad Philippine. In de directe omgeving van het park is van alles te beleven, maar ook de Belgische steden Knokke-Heist, Brugge of Gent zijn uw bezoekje waard.

Blijf je liever een dagje op het park, dan vind je ontspanning het overdekte zwembad of het gezellige parkrestaurant. Ook de speeltuin, het trekvlot en de jeu-de-boules-baan zijn druk bezochte plekjes op het park. Ook bij slecht weer kunnen ze naar hartenlust ravotten in de leuke indoorspeelplaats.
In Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is het ideaal ontspannen en er zijn volop activiteiten voor jong en oud.

Kenmerken:

  • Kust
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Kindvriendelijk

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over de volgende faciliteiten:

Mini-market, binnenzwembad, wasserette, restaurant, wifi, speeltuin, fietsverhuur, recreatieprogramma (tijdens vakanties), zwembad voor kinderen, broodjesservice, glijbaan