Landal Hoog Vaals

Kies je voor een vakantie op Landal Hoog Vaals dan beleef je Limburg op zijn mooist…

Vakantiepark Hoog Vaals ligt tussen de heuvels in een prachtig stukje van Zuid-Limburg. Vanuit Vaals ontdekt u de schitterende omgeving met zijn schilderachtige beekjes, rivierdalen en mergelgrotten. Laat u hier verwennen in het beautycenter met massage, bezoek Maastricht of sla een balletje op de golfbaan.

Landal Hoog Vaals ligt in Vaals en beschikt over 355 accommodaties.

Kenmerken:

  • Rust en ruimte
  • Heuvels / bergen
  • Nabij kuuroord
  • Nabij golfbaan
  • Kindvriendelijk

Landal Hoog Vaals

Op Landal Hoog Vaals is alles aanwezig voor een complete verwenvakantie: een ruime bungalow, een golfbaan, een zwembad met lange waterglijbaan, een heerlijk Beauty Centre en een schitterend indoorspeelparadijs voor de kinderen. De omgeving met z’n glooiende heuvels, romantische rivierdalen, spectaculaire mergelgrotten en klaterende beekjes is al net zo prachtig.

Nieuw: een zorgeloze vakantie voor éénoudergezinnen

Eénoudergezinnen genieten op Landal Hoog Vaals in de zomer van een zorgeloze vakantie door onze samenwerking met specialist Cirkel Vakanties.

Aanbieder: Cirkel.nl

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Landal Hoog Vaals
Landal Hoog Vaals

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders