Landal Domein De Schatberg

Kies je voor een verblijf op Landal Domein De Schatberg dan beleef je de mooiste momenten. Vanaf hier verken je gemakkelijk het natuur- en waterrijke land van Peel en Maas…

Landal Greenparks

Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg ligt in het gezellige Limburgse dorpje Sevenum. Verken op de fiets het natuur- en waterrijke land van Peel en Maas.

Of spendeer de dag op het gezellige en veelzijdige park met een natuurbad met uitgestrekt zandstrand, de zonneweide, de minihaven met bootjes en verschillende speeltuinen. Ga lekker zwemmen, sporten of rustig vissen vanaf uw eigen steiger. Landal Domein De Schatberg beschikt over 170 bungalows, deels gelegen aan het water. Jong en oud beleven hier een geweldige vakantie door het bijzonder brede aanbod van sport, spel en ontspanningsmogelijkheden.

Lees meer

Landal Domein de Schatberg
Landal Domein de Schatberg
Landal Domein De Schatberg

Kenmerken:

  • Bosrijke omgeving
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Nabij attractiepark
  • Kindvriendelijk

Landal Landal Domein De Schatberg

beschikt over de volgende faciliteiten:

Binnenzwembad, buitenzwembad, restaurant, bowling, wifi, speeltuin, amusementshal/speelautomaten, kinderboerderij/dierenweide, recreatieprogramma (tijdens vakanties), speelparadijs binnen, spelotheek, supermarkt, zwembad voor kinderen, zwemvijver met strand, vismogelijkheden

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Ben je op zoek naar een vakantie voor de hele familie, met de kinderen of juist zonder? Wil je dat er genoeg te doen is in de omgeving, maar heb je geen zin om daar elke dag ver voor te reizen? Dan is een vakantiepark de oplossing! Geniet van de luxe van een eigen huisje en de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders