Landal De Vlinderhoeve: Rust, ruimte en natuur

Kies je voor een op Landal De vlinderhoeve dan beleef je de mooiste momenten. Je vervelen is hier geen optie …

Nieuw park: Landal De Vlinderhoeve

Landal De Vlinderhoeve is het nieuwe vakantiepark van Landal GreenParks. Dit park ligt in de bosrijke omgeving van de Gelderse gemeente Lochem, in de nabijheid van Gorssel en de Hanzesteden Deventer en Zutphen.
Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het nieuwe park. De ligging en uitstraling passen perfect bij Landal GreenParks en ze bieden hun gasten met dit park een mooi stukje natuurschoon in een heel mooi deel van Nederland!

Het park

Het is een park in ontwikkeling en bestaat nu uit ca 58 luxe 4-persoons bungalows in diverse typen en een ontvangstreceptie.
Uiteindelijk zal Landal De Vlinderhoeve bestaan uit ca. 150 bungalows en centrale faciliteiten w.o. een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats.
Ook krijgt het park de beschikking over een adventure golf en worden er nog diverse woningtypes toegevoegd.
De Vlinderhoeve in Gelderland kan vanaf eind april geboekt worden.

Omgeving

Landal De Vlinderhoeve ligt op de grens van Overijssel en Gelderland. In de directe omgeving van het park valt er genoeg te doen. Het park ligt in een de landelijke en bosrijke omgeving die zich uitstekend leent voor wandel-, fiets- en mountainbiketochten. De routes leiden je langs prachtig landgoed, idyllische boerderijen en oude bossen. Kortom: een waar stukje natuurschoon!
Op nog geen 5 km afstand ligt het dorp Gorssel waar het bekende museum More te vinden is. Marktjes bezoeken of winkelen zijn ook een mogelijkheid. Daarnaast bevinden zich in de regio meerdere fraaie kastelen die zeker het bezoeken waard. Ontspannen kan je in het nabijgelegen wellnessresort Thermen Bussloo.
Op het vakantiepark zelf geniet je ook met volle teugen. Zo kan je er een potje midgetgolf spelen of een duik nemen in het binnenzwembad. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het multifunctionele speelveld.
Zowel jong als oud gaan op Landal De Vlinderhoeve een ontspannen vakantie tegemoet!

Kenmerken:

  • Bosrijke omgeving
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Multifunctioneel sportveld

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27.50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders