korting op de laatste plekjes

Wil je er nog tussenuit? Dan heb je geluk want er is nog aanbod met korting voor de nazomer! Wacht niet te lang en boek snel uw vakantie want dit zijn de laatste plekjes!

 

korting op de laatste plekjes

De laatste weken van de nazomer zijn aangebroken. Tijd om de laatste plekjes te vullen!Hiervoor gaan ze de korting verhogen.
Landal heeft nog beschikbaarheid op een aantal parken onder andere Landal De Bloemert, Landal Hochwald, Landal Orveltermarke en Landal Domein De Schatberg!

Maar ook de volgende parken hebben nog ruimte: Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal Winterberg en Landal Orveltermarke.

De remedie tegen herfstkwaaltjes

De eerste herfstkwaaltjes zijn binnenkort weer in het land. Maar sluit je zeker niet op, want de buitenlucht zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor deze kwaaltjes.
Kies er dus voor om er even tussenuit te gaan tijdens de herfstvakantie en je batterijen helemaal op te laden. Zin een weekendje weg? Ontdek waar je je batterijen kan opladen.

Voor het najaar voorziet Landal ook een korting 
Reserveer nu je verblijf voor het najaar en geniet de kortingen.

Populaire parken

De meest populaire parken voor een verblijf in de herfstvakantie zijn:
– Landal De Lommerbergen 
en Landal Het Vennenbos met hun subtropische waterparadijs.
– Landal Port Greve  aan het Grevelingenmeer
– Landal Wirfttal  in de mooie Eifel
– Landal Village l’Eau d’Heure , gelegen aan het recreatiemeer Lac de la Plate Taille

Maar ook de parken Landal Mont Royal, Landal Warsberg, Landal Sonnenberg, Landal Winterberg en Landal Hochwald lenen zich uitstekend voor een verblijf in de herfstvakantie!

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders