Korting bij Plopsa!

Korting bij Plopsa

Korting bij Plopsa!

Ticket kopen voor Plopsaland De Panne = 1 ticket gratis voor Plopsaqua De Panne!

Actie: Bij aankoop van een standaardticket ≥1m voor Plopsaland De Panne aan het reguliere kassatarief krijgt men daarnaast een gratis ticket voor Plopsaqua.

Actieperiode: 16/11 t.e.m. 22/12/2017
Actieprijs: € 35,99 i.p.v. € 55,98 (referentieprijs= €35,99 + €19,99)
Geldigheid tickets:
o Plopsaland De Panne: 2 jaar na aankoop
o Plopsaqua De Panne: t/m 23/12/2017
Actie enkel online: door middel van de promocode FREESWIM verschijnt het gratis ticket voor Plopsaqua.

 

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is het vaakst bezochte park van België! Meer dan 50 attracties en 10 themazones voor jong en oud! Waag je aan de houten coaster’Heidi The Ride’  of bedwing De Draak uit het Kasteel van Koning Samson. Maya de Bij neemt je mee op een avontuurlijke reis doorheen het overdekte Mayaland. Geniet van de bedwelmende liveshows met alle Studio 100-artiesten!
Geniet ook het hele jaar door van tal van liveshows en betoverende evenementen! Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan alvast te popelen om je welkom te heten!

 

Plopsaland: dat is bovendien een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 3 parken uit namelijk het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevordenen de toeristische site Plopsa Coo.

Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met daarnaast het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.