Kerstsfeer dichtbij huis – romantisch en sfeervolle steden

Kijk je ook zo uit naar de gezelligste periode van het jaar? Met elkaar op pad tijdens de kerstvakantie? Ontdek de Kerstsfeer dichtbij huis …

Kerstsfeer dichtbij huis

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Kerst komt er weer bijna aan! En wat is er nou leuker dan jezelf tijdens de kerstperiode onder te dompelen in de kerstsferen op een kerstmarkt? Overal waar je kijkt waan je je in een magische wereld vol feeërieke lichtjes en heerlijke lekkernijen. Ga nu samen op pad en ontdek een van onze kerstarrangementen!
Kerst is samen zijn en genieten van al het moois dat de winter te bieden heeft! Ontdek hoe romantisch en sfeervol de Europese steden zijn tijdens de Kerst!
Beleef deze kerst met Pharosreizen!

Of ga jij liever met je gezin op wintersport in de kerstvakantie en warm jij jezelf op bij knisperend haardvuur? It’s the most wonderful time of the year.

Tips voor Kerstsfeer dichtbij huis

2- of 3-daags Kerstmarktarrangement Hotel Mercure Köln West ***

Keulen heeft maar liefst zeven Kerstmarkten. De Kerstmarkt van de Engel vind je bij de Neumarkt, en wat te denken van de sprookjeskerstmarkt op het Rudolfplatz met als thema de sprookjes van de gebroeders Grimm.

kerstmarkt
3 daags kerstarrangement MoselWeinHotel Nitteler Hof

Heerlijk struinen op de kerstmarkt in Trier om vervolgens te genieten met een heerlijk glas wijn uit de Moezelstreek. Dit is mogelijk tijdens een verblijf in Moselhotel Nitteler Hof onder leiding van een Nederlandse hotelier.

2- of 3-daagse Kerstmarkt Essen

Lichtjes die fonkelen in de duisternis, dat hoort echt bij de kerstmarkt. Nergens fonkelen die lichtjes zoals in Essen, waar de kerstmarkt samenvalt met de Essener Lichtweken.

kerstmarkt
2-daags Kerstmarkt arrangement Düsseldorf

Één van de hoogtepunten van het jaar: De kerstmarkt in Düsseldorf. Tijdens de kerstmarkten verandert de binnenstad van Düsseldorf in een waar kerstfestijn voor de hele familie. De kerstmarkt in Düsseldorf is één van de gezelligste kerstmarkten in Duitsland.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Snuif de magische sfeer op de leukste kerstmarkten

Heb jij ook graag dat gezellige kerstgevoel? Genieten van de kerstsfeer dichtbij huis. Vanaf midden november openen de eerste kerstmarkten hun deuren. Fonkelende lichtjes, sprookjesachtige houten kraampjes en heerlijke streekspecialiteiten zorgen ervoor dat je helemaal in de kerststemming geraakt. Blijf hangen bij de vele kerstcadeautjes, kunstwerken of aan de glühweinbar

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders