Kerstdagen op een bijzondere locatie

De kerstdagen viert u met mensen die u graag om u heen heeft, in een omgeving die het warme gevoel, huiselijke geborgenheid en gezelligheid versterkt. Kerst is samen zijn en genieten. Vier de Kerstdagen eens een keer op een bijzondere locatie…

Kerstdagen op een bijzondere locatie

Vier de feestdagen bij Fletcher Hotels en geniet tijdens Kerst onder andere van culinaire diners en heerlijke buffetten, live muziek, een uitgebreid kerstontbijt, huifkartochten, kerstmarkten en winterse wandeltochten met een gids. Met Oud en Nieuw gaat u spetterend het nieuwe jaar in. Geniet onder andere van heerlijke diners, een gezellige feestavond en toost met elkaar op het nieuwe jaar met bubbels, oliebollen en vuurwerk. Kom tot rust in de comfortabele hotelkamers na een gezellige avond en maak van uw feestdagen een blijvende herinnering. Want alles kan, bij Fletcher!

Suggesties

Kerstdagen op een bijzondere locatie
Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Gelderland is een 3-sterren hotel met een prachtige ligging nabij Apeldoorn, Zutphen en Arnhem. Het betreft een schitterend landgoed met een bijzonder hotelgebouw, een voormalig koetshuis en een statig 14e-eeuws landhuis. De rustgevende ambiance, kwaliteit van de keuken en gastvrijheid dragen bij aan een comfortabel verblijf. Een wandeling over het landgoed met enorme eiken en een mooie waterpartij mag niet ontbreken.

kerst arrangement
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Hét hotel waar u prinsheerlijk overnacht en met een ruim aanbod aan prachtige zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. Het hotel is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is o.a. een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau. U overnacht in de sfeervolle carréhoeve die op loopafstand ligt van het kasteel.

Hotel-Restaurant De Mallejan

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ligt op De Veluwe, op oude adellijke kroondomeinen. Het hotelcomplex dateert uit 1862 en beschikt over een rijke historie. Het landelijk gelegen Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ademt een sfeer uit van geborgenheid en rust. Het is omringd door prachtige bossen en beschikt over een zonnig terras. Geniet van vorstelijke allure en ongedwongen gastvrijheid!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders