Zorgeloos rondrijden in een huurauto?

Op zoek naar een huurauto?

Eventueel bijkomende kosten nu nog inzichtelijker op Sunnycars.nl !

Voorheen moest je zelf in de huurvoorwaarden opzoeken hoe duur bijgeboekte extra’s waren.Dat moest makkelijker, vonden wij. Vanaf vandaag zijn eventueel (lokaal) bijkomende kosten daarom direct inzichtelijk wanneer je een auto huurt op sunnycars.nl. Met de nieuwe functionaliteit maken we autohuur weer een stuk transparanter!

Kies je tijdens het online reserveren voor adresaflevering (huurauto wordt afgeleverd bij je hotel) dan worden eventuele kosten hiervoor direct bij de huurauto getoond. Ook zijn extra kosten voor het inleveren van een huurwagen buiten reguliere openingstijden nu in een oogopslag zichtbaar. Soms als de kosten niet bij ons bekend zijn, tonen we een link naar de huurvoorwaarden. Je kan ze dan met 1 muisklik zelf opzoeken.

Op vakantie met een huurauto

Soms kan het handig zijn om op je vakantieadres over een auto te beschikken. Voor een dagje naar het strand, de stad bezoeken of gewoon toeren door het onbekende landschap en kennis maken met de lokale bevolking. Een auto huren is dan een voor de hand liggende oplossing. In vrijwel alle delen van de wereld kan je een auto huren.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders