Huurauto reserveren, betalen met online bancontact

Tijdens de vakantie trek je er graag op uit en wil je meer zien en ontdekken? Wil je een huurauto reserveren?

Huurauto reserveren

We hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je op bij sunnycars.be eenvoudig online betalen via Bancontact. Dit maakt het voor jou nét even makkelijker om een huurauto te reserveren – en alles uiteraard in een 100% veilige omgeving.

Tijdens de vakantie trek je er graag op uit en wil je meer zien en ontdekken? Door de All-inclusive formule van Sunny Cars bieden we je zekerheid, onbezorgdheid en een gevoel van vrijheid.

Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, ons standaard product is all-inclusive. Voor jou betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Sunny Cars bezit zelf geen vloot met huurauto’s maar sluit contracten met alleen de beste – lokale en internationale – partners die aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Sunny Cars heeft een wereldwijd bereik, je kunt een auto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen.

Op vakantie met een huurauto

Soms kan het handig zijn om op je vakantieadres over een auto te beschikken. Voor een dagje naar het strand, de stad bezoeken of gewoon toeren door het onbekende landschap en kennis maken met de lokale bevolking. Een auto huren is dan een voor de hand liggende oplossing. In vrijwel alle delen van de wereld kan je een auto huren.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders