Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn

Hotel The Three Corners Rihana Resort

Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn

 

Egypte – Rode Zee – El Gouna

 


Faciliteiten:

Persoonlijke service & gezellige atmosfeer

Verzorging:

All inclusive

Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn zijn twee naast elkaar gelegen hotels die in elkaar overlopen. Gasten mogen dan ook van alle faciliteiten in beide hotels gebruikmaken. Het hotel beschikt over drie openluchtzwembaden (met telkens een kindergedeelte) waarvan één met 2 waterglijbanen. Verder voorziet het hotel een miniclub met Nederlandstalige begeleiding voor zowel 4- tot 8-jarigen als voor 9- tot 12-jarigen. Dankzij de diverse sport- en animatieactiviteiten kan je jezelf hier volop uitleven als je op zoek bent naar wat actie op vakantie.

Het hotel Rihana Resort ligt direct aan een mooie, kristalblauwe lagune met een strand. Daarnaast kan je nog een privéstrand van 1500 meter bereiken door gebruik te maken van de gratis shuttleservice. Op 200 meter vind je het centrum van El Gouna waar je ‘s avonds kan nagenieten op één van de vele terrasjes of winkeltjes kan afschuimen.

De comfortabele kamers, waarvan de meesten gerenoveerd zijn, bieden alle voorzieningen die je nodig hebt om een ontspannen vakantie te beleven. Gezinnen met kinderen kunnen logeren in de ruime familiekamers in Rihana Resort of in Rihanna Inn waarbij de twee ruimtes van de familiekamer met elkaar verbonden zijn via een deur. De all inclusive-maaltijden worden geserveerd in twee buffetrestaurants. Sunny Restaurant is gericht op families met kinderen terwijl Plaza Restaurant eerder rustig is voor koppels. Italiaanse of Belgische gerechten staan voor jou klaar in de twee à la carterestaurants van het resort. Eén van de restaurants kan gesloten zijn tijdens bepaalde periodes.

Geniet van een onvergetelijk verblijf in The Three Corners Rihana Resort of Rihana Inn waar niemand zich ook maar één moment hoeft te vervelen!

leesmeer