Hotel in Parijs

Op zoek naar een leuk hotel in Parijs voor een scherpe prijs? Vind hier de ideale uitvalsbasis voor jouw citytrip!

4*-hotel in Parijs 

Naar gezellig Parijs in 4*-hotel inclusief dagelijks ontbijtbuffet, welkomstdrankje en gebruik van de fitnessruimte, gratis parking

Parijs, de stad van de liefde, mode, kunst en de lichtjes… Of je de stad nu bezoekt met je geliefde en elkaar diep in de ogen kijkt in een Franse bistro, of met vrienden een zotte selfie neemt bij de Eiffeltoren, of met de hele familie de vele trappen naar Sacré Coeur beklimt, Parijs biedt voor elk wat wils. Bovendien verblijf je in een viersterrenhotel op 2 km van de Arc de Triomphe en Champs Elysées. En we weten allemaal… Il y a tout ce que vous voulez aux Champs-Elysées!

Waarom nog twijfelen? Boek vandaag nog je hotel in Parijs!

Goedkoop hotel in Parijs?

Ontdek de leukste hotels & onze beste promoties!

Lichtstad Parijs, de hoofdstad van Frankrijk ligt in het noorden van het land.

Parijs, gelegen aan de rivier de Seine staat bekend als de lichtstad,
de stad van de liefde en natuurlijk als een bruisende wereldstad vol met bezienswaardigheden, een rijke cultuur, veel winkels, leuke cafés, restaurants, musea en kunstgalerieën. Parijs heeft iedereen wel wat te bieden.
Geen stad ter wereld heeft een aantrekkingskracht zoals Parijs. De charmante sfeer zorgt ervoor dat bezoekers telkens weer terugkeren.

Het eerste beeld dat Parijs oproept is vaak de Eiffeltoren. Maar een bezoek aan de kathedraal de Notre Dame, de Sacré Coeur basiliek boven op de heuvel in de kunstenaarswijk Montmartre of een romantische boottocht over de Seine mogen niet op uw programma ontbreken. In de Franse hoofdstad kunt u ook heerlijk wandelen langs de boulevards of in een van de vele parken die de stad rijk is.
’s Avonds nodigt de romantische, sfeervolle lichtstad uit voor een gezellig diner of een wandeling langs de Seine.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.