4*-hotel in New York

New Yorktravelbird
Citytrip

New York – Verenigde Staten

4*-hotel in New York

Paper Factory NYC****

Verblijf 4, 5, 6 of 7 nachten in een trendy 4*-hotel in de wijk Queens, incl. toegang tot fitnesscenter en heen- en terugvlucht

New York wordt ook wel eens the City of Dreams genoemd. En is het ook jouw droom om deze stad te bezoeken? Wil jij graag eens in een gele taxi zitten of met een koffie chillen in Central Park? Dan is deze citytrip op jouw maat gesneden! Verblijven doe je in een trendy viersterrenhotel in de wijk Queens. Want bij een stijlvolle citytrip hoort uiteraard een stijlvol hotel! Slapen in de stad die nooit slaapt, een droom die waarheid wordt!

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens in je paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kun je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee.

Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je paspoort. Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je paspoort.

Opgelet! Als je binnen 48u na je boeking niet alle extra informatie invult, wordt je boeking geannuleerd en gelden de Algemene voorwaarden van TravelBird.

 

 

Op citytrip in New York City

NEW YORK! NEW YORK! Het is een opwindende stad, waar het dag en nacht bruist van het leven en waar op ieder tijdstip iets te beleven valt. New York wordt ook wel ‘the city that never sleeps’ genoemd. Deze stad trekt mensen van overal ter wereld aan als een magneet. Al van bij de eerste aanblik van Manhattan realiseer je je dat het een bijzondere wereldstad is.
Ook zeker een bezoek waard is Fifth Avenue met zijn talloze luxueuze winkels en warenhuizen, luxehotels en reusachtige wolkenkrabbers. Een wereldberoemde straat is Wall Street: het financiële centrum van de wereld. Het Central Park is het groene hart van Manhattan met tal van recreatiemogelijkheden.

In Broadway kan je het hele jaar terecht voor toneelstukken, shows en musicals. Hier gaan ook vaak films in première.
Voor de cultuurliefhebbers zijn de musea Metropolitan Museum, het Guggenheim Museum en het Museum of Modern Art zeker een bezoek waard.
Met een sightseeing tour krijg je een goede impressie van Manhattan. De toer voert je langs bezienswaardigheden zoals o.a. Chinatown, Greenwich Village, Battery Park en Wall Street. Ook een boottocht om het schiereiland heen is aanbevelingswaardig. Tijdens de rondvaart krijg je een prachtig zicht op de beroemde skyline van Manhattan en vaar je onder de beroemde bruggen zoals de Brooklyn Bridge. Vanaf Battery Park kan je via een veerdienst het Vrijheidsbeeld een van nabij bekijken. Maar heb je ook een magnifiek panorama over New York Bay en de skyline.
 

 
Ooit al op een kameel gezeten? Altijd al willen rondscheuren met een 4X4 in de woestijn? Ga dan voor een Luxerondreis Marrakesh en Saharawoestijn