4*-hotel in Lille & museum

Hotel in Lilletravelbird

4*-hotel in Lille & museum

Nord-Pas-de-Calais Picardie – Lille – Frankrijk

Tip Hotel in  Lille:

Centraler dan dit 4*-hotel in Lille kan haast niet! Kies voor 2 of 3 dagen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en ticket voor het Musée des Beaux Arts.

Waar hebben ze gezellige pleinen vol wondermooie architectuur, ellenlange winkelstraten en een boetiek volledig gewijd aan éclairs? Welke knusse Noord-Franse stad bereik je vanuit Vlaanderen gemakkelijk met de auto, of nog gemakkelijker, de trein? Waar kan je nog eens intens genieten van viersterrenluxe in een chic en elegant decor? Alledrie deze vragen beantwoord je volmondig met Lille! Jij ontdekt deze stad met al haar verborgen geheimpjes gemakkelijk te voet, want je hotel ligt knal in het centrum, op enkele passen van de opera en het betoverende Grand Place. Ook naar het Musée des Beaux Arts is het niet ver lopen… Ideaal, want jouw ticket is inclusief!

 

Lille (Rijsel)

Lille ook wel Rijsel genoemd is de hoofdstad van Nord-Pas-de-Calais. Het is een heerlijke stad waar het hele jaar door van alles is te beleven voor een onvergetelijk weekend.

De meeste winkelstraten in Lille bestaan uit kleine pittoreske steegjes met leuke en bijzondere boetiekjes en speciaalzaken. Daarnaast heb je enkele straten waar je de duurdere merken zoals Louis Vuitton en Burberry vindt.

Lille is een stad met gezellig karakter met veel cafés en leuke restaurantjes. Wie van lekker eten houdt zit dus in Lille ook aan het goede adres. Er is een goede mix te vinden van kleine exclusieve restaurants, grotere doorsnee restaurants, pizzeria’s, friettenten en döner-kebabzaken. Daarnaast zijn er ook gezellige ontbijt- en lunchbistrootjes.
In veel winkels, cafés en restaurants kun je je zelfs redden in het Nederlands.

Lille is een prachtige stad met veel historische monumenten en prachtige musea zoals het wereldberoemde Palais des Beaux Arts en het Museum voor Schone Kunsten. Een citytrip is dan ook ideaal voor het opsnuiven van cultuur.
Lille staat synoniem voor shopping, veel gezellige terrassen, kunst en historische gebouwen.

Meer tips voor een citytrip Lille >>