4*- hotel en Disneyland ®

Wil jij binnenkort ook naar Disneyland Parijs? Ben je op daarnaast ook op zoek naar een hotel in de omgeving van Disneyland Parijs? Bekijk dan zeker onderstaande aanbieding van hotel en Disneyland! En beleef binnenkort ook een duizelingwekkende dag.

4*- hotel en Disneyland

hotel en Disneylandtravelbird

Hotel: Vienna House Magic Circus

Klaar voor een magisch verblijf? 3 of 4 dagen in een viersterrenhotel incl. ontbijt en een ticket voor 2 parken in Disneyland® Parijs

Op een plek niet zo heel ver van waar jij woont, is er een magisch park waar jong en oud een fantastische tijd beleven. Prinsessen en prinsen begroeten je, sprookjeskastelen openen hun deuren en jij wordt hartelijk ontvangen door alle soorten sprookjesfiguren. Je droomselfies worden werkelijkheid en magische momenten komen tot leven in Disneyland®! Na een dag in een prachtige wereld te hebben doorgebracht, droom je comfortabel weg in je viersterrenhotel. Voel je je jeugdsentiment al naar boven komen? 

Tips:

  • Er is zoveel te zien en te doen in Disney dat je best op voorhand echt keuzes maakt en goed bepaalt waar je heen gaat en wat je wilt zien op een dag.
  • Maak Gebruik fastpasses!
    Steek je toegangsticket voor het Park in de fastpass-automaat bij de ingang van de attractie en je ontvang je fastpass-ticket waarop staat aangegeven wanneer je je weer kunt melden bij de attractie. Je kan nu eerst genieten van de andere attracties in het Park. Ga binnen de aangegeven tijd naar de attractie en je kan binnen via de fastpass-rij.
    Fastpasses zijn verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid en bij sommige populaire attracties raken ze snel op. Haal de fastpass best aan het begin de dag. Je kunt ook maar steeds van één fastpass tegelijk gebruik maken. Als je een nieuw kaartje wilt reserveren moet je eerst het vorige kaartje hebben gebruikt.
  • En vergeet geen handtekeningenboekje voor je kids. Dan krijgen ze van alle Disney karakters een handtekening!

Geniet binnenkort ook van een mooi hotel en Disneyland Parijs!

Elke dag de beste vakantie-aanbieding

Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zowel de zee, als  een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen. Je vindt er ook tips voor een weekendje weg.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird dus de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden ook de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tickets voor pretparken.

Zon, zee, TravelBird!
Wil je geen tips voor een weekendje weg, schreewt het weer  “zon, zee, TravelBird”!
Ga dan op strandvakantie met Travelbird, ze geven je hier een aantal populaire bestemmingen mee.