4*- hotel en Disneyland ®

Wil jij binnenkort ook naar Disneyland Parijs? Ben je daarnaast ook op zoek naar een hotel in de omgeving van Disneyland Parijs? Bekijk dan zeker onderstaande aanbieding van hotel en Disneyland! En beleef binnenkort ook een duizelingwekkende dag.

 • Pretpark
 • Hotel
 • Ontbijt

4*- hotel en Disneyland

Hotel: Vienna House Magic Circus

Klaar voor een magisch verblijf? 3 of 4 dagen in een viersterrenhotel incl. ontbijt en een ticket voor 2 parken in Disneyland® Parijs

Op een plek niet zo heel ver van waar jij woont, is er een magisch park waar jong en oud een fantastische tijd beleven. Prinsessen en prinsen begroeten je, sprookjeskastelen openen hun deuren en jij wordt hartelijk ontvangen door alle soorten sprookjesfiguren. Je droomselfies worden werkelijkheid en magische momenten komen tot leven in Disneyland®! Na een dag in een prachtige wereld te hebben doorgebracht, droom je comfortabel weg in je viersterrenhotel. Voel je je jeugdsentiment al naar boven komen?  Lees verder

hotel en Disneyland
Reisinformatie
 • Hotel
 • Ontbijt
 • 1 of 2 nachten
 • Pretpark
 • Frankrijk

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Tips:

 • Er is zoveel te zien en te doen in Disney dat je best op voorhand echt keuzes maakt en goed bepaalt waar je heen gaat en wat je wilt zien op een dag.
 • Maak Gebruik fastpasses!
  Steek je toegangsticket voor het Park in de fastpass-automaat bij de ingang van de attractie en je ontvang je fastpass-ticket waarop staat aangegeven wanneer je je weer kunt melden bij de attractie. Je kan nu eerst genieten van de andere attracties in het Park. Ga binnen de aangegeven tijd naar de attractie en je kan binnen via de fastpass-rij.
  Fastpasses zijn verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid en bij sommige populaire attracties raken ze snel op. Haal de fastpass best aan het begin de dag. Je kunt ook maar steeds van één fastpass tegelijk gebruik maken. Als je een nieuw kaartje wilt reserveren moet je eerst het vorige kaartje hebben gebruikt.
 • En vergeet geen handtekeningenboekje voor je kids. Dan krijgen ze van alle Disney karakters een handtekening!

Geniet binnenkort ook van een mooi hotel en Disneyland Parijs!

Een magische wereld

Jong en oud voelen zich thuis in de sprookjesachtige sfeer, waar bovendien iedereen weer even kind wordt. In Disneyland Parijs geniet je namelijk van de vele attracties, uitbundige parades, (teken)films, romantische sprookjes en wervelende shows.

Disneyland Parijs is gelegen nabij Parijs. Het omvat Disneyland Park (een themapark), Walt Disney Studios Park, Disney Village (een uitgaans- en winkeldistrict). In totaal biedt Disneyland Parijs je maar liefst 57 attracties! Of je nu voor de shows en parades, de spannendste attracties of de sprookjes kiest: Disneyland betekent vermaak.