De highlights van China, een boeiende belevenis

Staat een rondreis in China ook op jouw bucketlist? Bekijk dan zeker deze reizen met de highlights van China.

Hoogtepunten van China

De eerste kennismaking met China is overweldigend! We aanschouwen oude tradities, theeceremonies en gevechtsporten, terwijl we door hutongs dolen. We ontdekken de culturele rijkdom van de oude beschaving, storten ons op de Chinese keuken, en proberen contact te leggen met de bevolking, wiens spelregels van gebruiken, gewoonten en taal ons Europeanen totaal vreemd zijn.

De hoogtepunten van deze reis
  • Over niet-gerestaureerde delen van de Chinese muur wandelen, en dat zonder veel andere toeristen. Je voelt je plots heel even alleen op de wereld!
  • Opstaan met de kreten van de leerlingen uit de Kung Fu-school te Shaolin
  • De skyline van Shanghai

De highlights van China, een boeiende belevenis

Ben jij een echte ontdekkingsreiziger die het liefst van al nieuwe horizonten verkent? Hou je ervan om vreemde landen en hun cultuur van dichtbij te ontdekken? Of wil je gewoon doodgraag eens China bezoeken? Reis dan naar de Tijger van het Oosten, reis van Peking naar Shanghai . Tijdens een rondreis krijg je alle hoogtepunten te zien: van de Chinese Muur tot het Xi’an terracottaleger! Begin maar al wat Chinees te oefenen!
Dit is dé reis voor iedereen die houdt van nieuwe culturen, verre reizen en het ontdekken van alle ins & outs van een land! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Rondreis China

Bij veel reisliefhebbers staat een China rondreis op de bucketlist. Het is dan ook een land dat de moeite waard is voor een uitgebreide rondreis. Een reis door China is even afwisselend en vol contrasten als het land zelf. Want niet alleen het land is enorm in oppervlakte, ook al haar cultuur en natuur zijn overweldigend.

Een reis naar China is bovendien een boeiende belevenis. Tijdens je rondreis in China kom je aanraking met elementen en overblijfselen uit een duizenden jaren ouden beschaving. Ook kom je op de meest indrukwekkende historische plaatsen zoals de ‘Verboden Stad’ in Peking. China is een land met een cultuur die vele eeuwen ouder is dan de onze. Een fascinerend land met een afwisselende natuur, een grote variatie in bevolkingsgroepen en meerdere klimaatzones. Naast cultuur is China voor de westerse toerist natuurlijk ook boeiend door andere zaken, zoals het ochtendritueel met gymnastiek op straat, de markten, de parken met in de bomen vogeltjes in kooitjes, de vele fietsers maar ook de gigantische wolkenkrabbers, de eigentijdse winkelcentra, enz.

Terwijl men in de grote steden intussen gewend is aan de toeristen, toont de bevolking in de kleine dorpjes nog steeds nieuwsgierigheid voor de Westerlingen.
Het is een land met één van de rijkste culturen ter wereld omhuld in een adembenemend landschap, afgewisseld met immense rijstterrassen en ruige bergen en Keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels. Voor velen zal China daarmee een unieke ervaring zijn.

Suggesties reizen highlights van China

highlights van China

Aanbieder: 333travel.be

Best Deal China Bamboe en Keizerlijk Verleden

Een reis door China met onvergetelijke hoogtepunten, zoals de Chinese Muur in Beijing, het Terracotta leger in Xian, de Boeddhistische grotten kunst met 10.000 beelden bij de Longmen caves in Luoyang. De reis eindigt in de wereldstad Shanghai. Deze reis heeft een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Rondreis China

Aanbieder:Kras.nl

Rondreis De rijkdommen van China

Vlieg/busreis China inclusief vele maaltijden met o.a. Beijing, Xi’an, Li rivier, Guangzhou en het facinerende Hongkong

Pandaberen, minderheden en miljoenensteden

highlights van China

Aanbieder: Sawadeereizen.be

Rondreis China Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door China maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. China ontdekken is echt een avontuur tijdens deze complete, scherp geprijsde rondreis. Je wandelt over het grootste plein ter wereld en bezoekt het legendarische Terracotta leger in Xi’an. Ook ontdek je de beroemde rijstterrassen van het Longji nationaal park. Maar dat is nog niet alles, want in en rond Yangshuo kun je fantastische uitstapjes maken door het schilderachtige karstgebergte. De reis eindigt in Hong Kong, de hypermoderne metropool van China, waar van alles te doen is. Ga je met ons mee naar China?

Aanbieder: Riksjatravel.nl

Rondreis 2: Go China

rondreis China individueel

De highlights van China op een leuke manier: daar waar ze zijn, logeer je in kleinschalige hotels in de sfeer van het land. Ontmoet de lokale bevolking en ontdek de oude ambachten en leefgewoonten. Deze rondreis voert je van Beijing via het authentieke Pingyao naar het Terracotta leger bij Xi’an. Vervolgens reis je door richting het zuiden, naar rijzende karstbergen en de hoogste rijstterrassen ter wereld. Je eindigt in metropool Hong Kong. 

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders