Herfstvakantie waar naar toe?

Herfst… een prachtige tijd van het jaar! Wat doe jij tijdens de herfstvakantie?

De herfst ligt op de loer!

Europa kleurt straks rood en geel, de bossen krijgen hun vurige gloed. De herfstvakantie komt immers in zicht! Waar geniet jij met de kinderen van de vlammende herfsttinten? In de Jardin du Luxembourg in Parijs? In de Duitse bossen? Of onder de mediterrane zon? De herfstvakantie is ook een goed moment voor wat quality time met de kinderen. Wij hebben diverse leuke vakanties voor de herfst in ons aanbod. Geef je band met de kinderen een extra boost en ontdek samen een leuke stad, ga heerlijk all inclusive genieten of lekker naar een pretpark!

Ontdek nog meer ideetjes voor de herfstvakantie.

Ideetjes voor de herfstvakantie:

herfstvakantie

Heb je zin om toch nog even van de zon te genieten en wat vitamine D op te slaan vóór de winter echt toeslaat? Boek dan een weekje vakantie tijdens de herfst naar bijvoorbeeld Italië of Frankrijk.

Uiteraard is de herfst ook een van de mooiste seizoenen als je een echte natuurliefhebber is. De bomen tonen immers hun mooiste kleurenpallet en de lucht is lekker fris. Sommige bestemmingen dichtbij zijn dan ook juist tijdens de herfst op hun mooist. Wat dacht je van de Eifel, de Moezel of de Champagne? Na een verkwikkende wandeling in de natuur smaakt een glaasje lokale wijn of champagne nóg beter!

De herfst is bovendien dé ideale periode voor een korte citytrip: er zijn minder toeristen, de wachtrijen in de musea zijn korter en voor een tafeltje in een restaurant hoef je niet te reserveren.

Onthoud vooral: als de bladeren vallen van de bomen, is het tijd om van een vakantie te dromen!

Ontdek nog meer ideetjes voor de herfstvakantie.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders