Groepsreizen vrije plaatsen in augustus! Laatste kans!

Op zoek naar  een avontuurlijke groepsreis voor in augustus? Dat kan met de groepsreizen vrije plaatsen! De laatste kans om mee te reizen! Wacht dus niet tot dat je droomreis volzet is!

Groepsreizen vrije plaatsen in augustus!

Groepsreizen vrije plaatsenLaatste plaatsen op groepsreizen in augustus! Heb je nog geen concrete vakantieplannen maar wel veel zin in de reis van je leven? Kies dan voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Wie weet maak je deze zomer vrienden voor het leven? Beslis nu als je nog in augustus wil vertrekken!

Bekijk het aanbod hier!

 

 

Avontuurlijke groepsreizen

jokerJoker is sinds 1981 een pionier in duurzame, avontuurlijke reizen in kleine groep. Onze persoonlijke, flexibele aanpak haakt perfect in op de trend die de reissector de laatste jaren waarneemt: reizigers willen immers alles kleinschaliger, authentieker en hechten alsmaar meer belang aan het duurzame aspect. Onze wereldwijde groepsreizen, met 195 groepsreizen naar 104 landen, groeien dan ook jaar na jaar aan populariteit.
Kenmerken van onze groepsreizen:
• Een mix van natuur en cultuur
• Met veel actie en avontuur
• Duurzaam
• In kleine groep van 5 tot 13 personen
• Langs minder platgetreden paden
• Met het openbaar vervoer waar mogelijk
• Kleinschalig logies in handen van lokale families

Twee misvattingen:

“Joker is alleen voor jonge mensen”: nee, Joker is er voor álle leeftijden. We hebben namelijk 3 formules:
o Joker Avontuur: voor alle leeftijden van 18 tot wanneer onze formule je nog aantrekt, gemiddelde leeftijd 34 jaar,
o daarnaast de Joker Go-26: voor 18 tot 26 jaar
o en de Joker Comfort Editions: 100% avontuur in combinatie met meer comfort. 60% is 50+

“Joker staat gelijk aan trekkings met een zware rugzak”: nee, je draagt enkel een kleine dagrugzak tijdens onze wandelingen, kanotochten, fietstochten, een rit te paard of op een kameel. Voor diegenen die op zoek zijn naar stevige trekkings van min. 6u per dag, is er de formule “Expeditie” met trekkings in Nepal, Kirgizië, Noorwegen…

Kortom: Joker is er voor mensen met interesse in duurzame, avontuurlijke reizen in kleine groep, voor alle leeftijden.

 

Zin in de reis van je leven? Kies dan voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er ook zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is immers de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

Toon alle groepsreizen van Joker