Groepsreizen kerstvakantie

Bij Joker.be zijn nog enkele vrije plaatsen in de kerstvakantie en voorjaar 2019. Groepsreizen kerstvakantie …

Vrije plaatsen in de kerstvakantie en voorjaar 2019

Laatste plaatsen op groepsreizen in de kerstvakantie en voorjaar 2019! Heb je nog geen concrete vakantieplannen voor de komende maanden maar wel veel zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Nog een tip: de Sneeuwreizen van Joker, de alternatieve wintervakanties naar het hoge noorden, winters Turkije of skiën in Canada. Wie weet maak je met kerst of begin 2019 vrienden voor het leven?

Beslis nu als je nog in de kerstvakantie, januari, februari of maart wil vertrekken!

Inspiratie groepsreizen kerstvakantie

groepsreizen kerstvakantie
Argentinië & Zuid-Chili

Hou je van sportieve, zware en meerdaagse trektochten in één van de mooiste natuurgebieden ter wereld? Deze reis staat voor een combi van woeste bergketens (Monte Fitz Roy), gletsjers (Perito Moreno) en nationale parken (Torres del Paine, Los Glaciares),… 
lees meer

Tijdens de trekkings dragen we zelf onze grote rugzak, zetten we onze tenten op en koken we ons eigen potje. Ook Buenos Aires en het meest zuidelijk puntje, Ushuaïa, mogen niet ontbreken.

Australië

Van droge woestijnvlaktes tot grillige kusten en vruchtbare wijnvalleien, tijdens deze reis word je ondergedompeld in alles wat Australië te bieden heeft. Stevige wandelingen langs rotspartijen en wildernissen vol met ‘wildlife’
lees meer

worden afgewisseld met fietstochten doorheen wijnvalleien en puur waterplezier in het noordoosten. Het Great Barrier Reef en Ayers Rock zijn slechts twee van de vele hoogtepunten!

groepsreizen kerstvakantie
Cambodja

De onbeschrijfelijke jungletempels van Angkor Wat zijn een absolute must-see, maar Cambodja is zoveel meer dan dat! We duiken onder in de gruwelijke geschiedenis op de Killing Fields, maken kennis met de vriendelijke bevolking tijdens een jungletrekking of rit achterop de brommer en genieten van de relaxte atmosfeer!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders