Bucketlist: golfsurfen nabij Rotterdam

Bucketlist golfsurfen

Golfsurfen nabij Rotterdam

Terwijl je op je board de zee in peddelt, zoek je die ene perfecte golf. Je springt op, staat en voelt hoe het is om de golven te bedwingen. Bij De Surfschool leren ze je de basistechnieken en ontdek je de kick van het golfsurfen.

Parachutespringen, bungeejumpen of flyboarden; wat staat er op jouw bucketlist?Met vakantieveilingen streep je er iedere dag 1 af!
Vakantieveilingen heeft verschillende categorieën op zijn bucketlist staan, van unieke ervaringen en droomreizen tot adrenaline uitstapjes.

Bij VakantieVeilingen.be kun je terecht voor arrangementen variërend van tickets voor concerten tot een dagje sauna en van hotelkamers tot dineren bij restaurants. Alles voor je vrije tijd dus.
Bij VakantieVeilingen.be bepaal je zelf wat je betaalt voor reizen, vrijetijdsarrangementen en producten. De opzet is eenvoudig: kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de veiling en volg de afloop live via een terugtikkende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment wint de veiling. Biedingen zijn gratis.