Gezin ezeltocht Frankrijk

Op zoek naar leuke wandelvakanties? Wat dacht je van een gezin ezeltocht Frankrijk …

Gezin ezeltocht Frankrijk

Privéreis – Wandeltocht

Villeplane – Franse Alpen – Frankrijk

Met de ezel als lastdier volg je de rivier de Var door het Nationaal Parc du Mercantour, het meest ongerepte deel van de Alpes Maritimes.  Met je langorige viervoeter krijgt deze bergtrektocht daardoor een extra dimensie. Begeleid door het gefluit van Alpenmarmotten heb je zicht op 3000 m hoge bergen, gletsjerdalen en een bergmeer. Bij de lokale bevolking vind je in kleine authentieke gehuchten je gastvrije onderkomens, waaronder een prachtige Mongoolse Yurt. De dagetappes zijn stevig en uitdagend, en daardoor vooral geschikt voor wat oudere kinderen. Een wel heel originele manier van bergwandelen met het gezin!

Inbegrepen gezin ezeltocht Franrijk 

  • Alle overnachtingen in gîtes en chambres d hôtes
  • alle maaltijden
  • ezelhuur en uitrusting OF bagagevervoer 
  • transfer op einde dag 7 terug naar 1e accommodatie 
  • Family Specials reispakket met eenvoudig kaartmateriaal
  • originele ingetekende wandelkaarten ter plekke

SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

SNP.nl maakt onderdeel uit van ANWB en is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

 

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders