Football breaks!

Wil jij ook de eindstrijd van Europese topcompetities bijwonen? Met vrienden of familie naar het voetbal gaan in het buitenland, wordt steeds populairder. Maak van de‘Football Breaks’ een gezinsuitje met als toetje van de citytrip een voetbalwedstrijd. Ga naar een Football Break met Connections.be

Ben jij gek van voetbal, dan weet je ongetwijfeld dat in de Europese voetbalcompetities de laatste rechte lijn naar de titel is ingezet. Zo vechten in Duitsland Bayern en Dortmund een strijd uit en geven in het Verenigd Koninkrijk Manchester City en Liverpool elkaar geen duimbreed toe. Akkoord in Spanje en Italië zijn de teerlingen geworpen, maar dat maakt de matchen voor de Europese tickets er niet minder spannend en boeiend om.

Wil jij live een spetterende voetbalwedstrijd in Spanje, Italië, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk bijwonen? Laat je verleiden door onze Football Breaks, knoop er een leuke city break aan vast en geniet van het beste van beide werelden. Een topwedstrijd, een topverblijf en een topstad. Noem het gerust de heilige drievuldigheid!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders