Fly & Drive USA en Canada

Fly & Drive USA en Canada, een fantastische manier om een land of gebied te ontdekken….

Fly & Drive USA en Canada

Met onze fantastische Fly & Drives in de Verenigde Staten en Canada, verken jij alle moois op eigen tempo. Terwijl je onderweg alle bezienswaardigheden meepikt, glijden de prachtige panorama’s aan je voorbij en dat allemaal met een geweldig muziekje op de achtergrond. Of je nu kiest voor cruisen in stijl door Miami of Los Angeles of eerder de natuurpracht van Vancouver of Québec wil ontdekken, vervelen doe je je geen moment.

Profiteer snel van onze uitzonderlijke Fly & Drive tarieven. Boek en maak je klaar voor de rit van je leven!

In onderstaande tarieven zijn de vluchten, 23 kg ruimbagage en 2 weken huurwagen (incl. verzekering + ongelimiteerde aantal km) inbegrepen!

Maak een road trip doorheen adembenemende landschappen

Een fly drive is een reis, waarbij je zelf de vrijheid hebt om bijvoorbeeld de route en de hotels te bepalen. Je kunt ook stoppen om van iets moois te genieten wanneer je dat wilt. Met een huurauto heb je dus de meeste vrijheid die je maar kan wensen op een vakantie. Het is ook ideaal als jezelf graag de touwtjes in handen hebt. 

Als je kiest om rond te reizen in het land je bestemming, kan je er zeker van zijn dat alle mooie plekjes en hoogtepunten van het land voorbij komen. Enkel in de hoofdstad of aan het strand blijven, geeft je een vertekend beeld van het land dat je bezoekt. Een land ontdek je pas door er in rond te reizen. Bezoek bruisende steden en geniet van de natuur.

Een fly drive is een combinatie van de vliegreis en autohuur. Bij een fly drive is het dus mogelijk om zelf een los vliegticket te kopen en  een auto te reserveren en zelfs hotels van te voren vastleggen.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders