Fietsvakantie in Nederland

Waarom ver reizen als er dichtbij nog zoveel moois te ontdekken is? Tijdens een fietsvakantie in Nederland ziet u de mooiste plekjes.

fietsvakantie in Nederlandpharos reizen

Ontdek de mooiste plekjes tijdens je fietsvakantie in Nederland

Het is volop lente! Met dit heerlijke weer hoef je niet naar de Middellandse Zee. In de Hollandse weides zingen de kieviten en de grutto’s. En welk vervoersmiddel is nu geschikter om de lente met alle zintuigen te ervaren dan de fiets? Spring op je stalen ros en ontdek de schoonheid van weiland, duin en bos. Dit is het moment om te genieten van bloeiende tulpen, fruitbomen en seringen. Van de Veluwe tot het IJsselmeer en van de Wadden tot Drenthe.

 

Tips voor een fietsvakantie in Nederland:

 

5-daagse fietsvakantie Veluwe

fietsvakantie nederland
Nederland – Wolfheze – Veluwe
Actieve vakanties > Fietsvakantie

Een geweldige manier om te genieten van de Veluwe! Geniet van gastronomie, gastvrijheid en luxe in de Bilderberg-hotels.

lees meer
Is het tijd voor geluk? Kom dan de Klavertje-Vier-route fietsen op de Veluwe. Een hele leuke manier om ons ‘nationale oerwoud’ te verkennen.De Veluwe is een heerlijk fietsgebied. Je fietst van hotel naar hotel, terwijl je bagage voor je wordt vervoerd. Alle tijd dus om te genieten! Peddelen langs vennetjes, heidevelden en stuifzanden, soms met uitzicht op de rivier en altijd met de heerlijke geur van de bossen. Met een beetje geluk zie je edelherten en wilde zwijnen. Maar ook cultureel valt er veel te genieten, van Arnhem tot Kasteel Doorwerth, waar Erik Hazelhoff ‘Soldaat van Oranje’ schreef. Je fietst van hotel naar hotel tussen Oosterbeek, Wolfheze en Heelsum. De vier hotels liggen binnen een straal van 15 kilometer van elkaar, maar grenzen allemaal aan andere fietsroutes. Op die manier ontdek je elke dag een ander blad van het klavertje. Lekker veel afwisseling!

 

 

8-daagse fietsvakantie rondje Holland

fietsvakantie

Nederland – Utrecht
Actieve vakanties > Fietsvakantie

Fiets langs de mooiste steden uit de Hollandse Gouden Eeuw en ontdek een rijk verleden! Tussen de steden door ontdek je ook een prachtig landschap, met Hollands polderland, het IJsselmeer, de Noordzee en de Veluwe.

lees meer
De grachten van Amsterdam, waar trapgevels zich sierlijk in spiegelen. De straatjes van Delft, waar je je in een schilderij van Vermeer waant. Het weidse water van Dordrecht, om in te lijsten zo mooi! Deze reis geeft je het gevoel dat je door een expositie van Hollandse Meesters fietst. Je ontdekt Hollands mooiste steden, maar ook stranden, bloemenvelden én grazende koeien in groene polders! In het voorjaar fiets je een deel van het traject door de bloeiende tulpenvelden. In de zomer kun je af en toe even afstappen voor een frisse duik, bijvoorbeeld in de Noordzee!

 

 

8-daagse fietsvakantie IJsselmeer

 fietsvakantie IJsselmeer
Nederland – Veluwe
Actieve vakanties > Fietsvakantie

Via de Veluwe fiets je langs de leukste vissersdorpjes, de mooiste vestingsteden, oude VOC-havens en Hanzesteden. Van de bossen op de Veluwe tot de Hollandse polders van Waterland: acht dagen Hollands Glorie!

lees meer
‘Opa, kijk ik vond op zolder, ‘n foto van een ouwe boot/Is dat nog van voor de polder/Van die oude vissersvloot.’ Zing je mee met de Zuiderzeeballade? Je fietst zeven dagen lang door Nederland, Waterland, door een oer-Hollands landschap. Je begint op de Veluwe. Dan fiets je langs de leukste vissersdorpjes, de mooiste vestingsteden, oude VOC-havens en Hanzesteden. Van de bossen op de Veluwe tot de Hollandse polders van Waterland en de waterpracht van de Weerribben: acht dagen Hollands Glorie onder zondoorschenen wolkenranden!

 

Bijzondere autovakanties

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Onvergetelijk reizen waarin je net dus iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij Pharos Reizen daarmee rondreizen met een verrassende invalshoek, zoals hun familiereizen in het spoor van kinderboekenhelden. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij hun vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.  lees meer

Het vakantieaanbod van Pharos Reizen is alsvolgt in te delen:
• All inclusive;
• Avontuurlijke gezinnen;
• Campings en vakantieparken;
• Fietsvakanties;
• Hotelarrangementen;
• Pretparken
• Puur natuur;
• Rondreizen;
• Stedentrips;
• Vakantieduetten;
• Wandelvakanties;
• Wintersport

Je kan dus kiezen uit een breed assortiment autovakanties. Van zowel een camping- als een strandvakantie. Van zowel verrassende rondreizen als inspirerende stedentrips. Bovendien allemaal makkelijk te boeken via onze website.

Alle vakanties van Pharosreizen van ANWB

Met een autovakantie heb je de meeste vrijheid die je maar kan wensen op een vakantie.

Tijdens een fietsvakantie, bekijk je het land van een hele andere kant. Op de fiets gaat alles op een wat rustiger tempo aan je voorbij dan in het leven van alledag. Je kunt genieten van het land en op plekken komen, waar niet iedere toerist komt. Met de fiets, fietst u zo het avontuur tegemoet.