Fast Minutes

Fast MinutesSunweb

NIEUW: Fast Minutes Weekend Deals

Als je buiten komt, is het duidelijk merkbaar: het is winter!
Het ideale moment dus om je te verheugen op je volgende vakantie!Dankzij het aanbod van Fast Minutes Weekend Deals krijg je het spontaan iets warmer.  Romantisch met twee op vakantie of juist genieten met het hele gezin? Dit jaar hard gewerkt?  Verdien je gewoon dat reisje naar de zon? Wil je nieuwe horizonten ontdekken? Wil je even aan de dagelijkse sleur ontsnappen en genieten van je vrijheid? Heb je zin om even helemaal niks te doen?

Bij Sunweb vind je dus wat je zoekt. Ontdek het voordeel dat bij jou past!

Elke vrijdag om 17u kan je de Fast Minutes Weekend Deals boeken.
Dit zijn namelijk de beste deals voor jou op een rijtje gezet.

 

Sunweb Zonvakanties: Gegarandeerd de laagste prijs!
Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn hun reizen rechtstreeks online te boeken. Daarnaast kunnen bezoekers nu ook gemakkelijk en snel de beste vakanties aan de laagste prijzen via tablet en smartphone vinden en boeken.

In de zomer is Sunweb sterk aanwezig met populaire en betaalbare zonvakanties in landen als Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook bijvoorbeeld Gambia, Kaapverdië en Dubai . Bij Sunweb zorgen ze ervoor dat iedereen zorgeloos kan ontspannen met een welverdiende vakantie.

Bij Sunweb boek je de zon goedkoper! Voor elk van hun bestemmingen bieden ze een speciale selectie van accommodaties (zowel familiehotels, best buy hotels als (ultra)-all-inclusive). Op de populairste bestemmingen werken ze aan duurzame relaties met ketenhotels die tot de top behoren, een stukje Sunweb exclusiviteit!