Europa’s mooiste autoroutes!

Zin in een mooie autoroute, maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit. Wij selecteerde alvast enkele van Europa’s mooiste autoroutes.

Laat de lente maar beginnen! Wat dacht je van een mooie fly drive in Europa’s zonnige zuiden? In Portugal bijvoorbeeld, door het fraaie achterland van de Algarve en de wijngaarden van de Alentejo. Ook Corsica is een mooie plek om het begin van de lente te vieren. Liever Sicilië? Dit eiland biedt een prachtige mix van millennia oude cultuur en betoverende natuur! De rit door winters West-Europa kun je overslaan: met onze fly drives rijd je al je eerste dag in het zuidelijke zonlicht!

Tips voor Europa’s mooiste autoroutes

Tip: 18-daagse rondreis Portugal inclusief autohuur

Europa's mooiste autoroutespharos reizen
Rondreis

Portugal – Midden-Portugal – Tomar

Hoe goed ken jij Portugal? Na deze rondreis heel erg goed! Je ontdekt immers alles wat Portugal zo aantrekkelijk maakt, van de Douro-vallei tot de Algarve. Van Lissabon tot Porto. En van de kloosters, kastelen en cultuursteden in het hart van het land tot de natuurgebieden in het noorden en oosten! Portugal compleet!
lees meer

Wat is het mooiste stukje Portugal? Maak deze reis en je weet het! Je ontdekt namelijk alle regio’s die Portugal zo’n geliefd vakantieland maken. Een reis vol afwisseling. Kastelen van tempelridders, Venetië-achtige lagunes, de magnifieke wijngaarden van de Dourovallei, de stranden van de Algarve, de olijfbomen van de Alentejo en nog heel veel meer! Daarbij logeer je veelal in hotels die je vakantie extra bijzonder maken, zoals een oud monumentaal klooster. Inbegrepen.

 

Tip: 8- of 15-daagse rondreis Corsica inclusief autohuur

Europa's mooiste autoroutespharos reizen
Rondreis

Frankrijk – Corsica –  Calvi

Een veelzijdige vakantie op Corsica waarbij je met een huurauto de mooiste plekjes van het eiland ontdekt. Je rijdt door zowel het binnenland als langs de magnifieke kust. Met deze rondreis Corsica verblijf je op de prachtigste locaties in het zuidoosten, het noordwesten en het westen van Corsica
lees meer

Als de oude Grieken ergens verstand van hadden, dan was het van schoonheid. Ze hadden het dan ook goed bekeken toen ze Corsica ‘Kallisté’ noemden: ‘de allermooiste’ . Tijdens deze vakantie op Corsica ontdek je de vele gezichten van dit eigenzinnige, woeste en lieflijke ‘île de la beauté’. Geschiedenis, cultuur, een heerlijke keuken, maar vooral ook: de uitbundige flora en de intens blauwe zee!.

 

De mooiste autoroutes in Europa!

Een fly drive is de ideale formule voor het optimaal verkennen van je bestemming, genieten van een rondreis zonder al te veel kopzorgen. Ontdek Europa’s mooiste autoroutes!