Elpetal

Ben je op zoek naar een vakantiehuis om te ontspannen met vrienden of familie? Elpetal is een mooi en ruim vrijstaand vakwerkhuis voor een groep van 12 -14 personen…

Elpetal

Comfortabel vakantiehuis met WIFI

  • Duitsland
  • Sauerland
  • Olsberg-Elpe

Elpetal vakantiehuis Olsberg Sauerland 14 personen

Centraal in het Hochsauerland, op slechts 14 km. van Winterberg ligt het Elpetalhaus, een mooi en ruim vrijstaand vakwerkhuis voor een groep van 12 -14 personen. Het huis is geheel gerenoveerd tot een comfortabel groepshuis met vijf slaapkamers en twee badkamers. Aan de zijkant van het huis is een kleine tuin en aan de voorkant een balkon. Er zijn tuinmeubelen aanwezig en er is kindermeubilair (2 bedjes, een kinderstoel en een box).
Elpetal
Elpetal
Elpetal
Informatie Elpetal
  • Vakantiehuis
  • Vrijstaand
  • Landelijk
  • Internet
  • Vaatwasser
  • Niet Roken

Omgeving Elpetal

De toeristische centra Winterberg en Willingen (met perfecte skifaciliteiten) en de prachtige natuur rond de Diemelsee en in het Sorpetal zijn alle binnen 15 tot 30 minuten per auto bereikbaar terwijl de wandel- en fietsroutes direct vanaf het huis beginnen. Op slechts een paar kilometer afstand bevindt zich het avonturenpark Fort Fun. Kortom, een heerlijke bestemming voor uw familie, uw sportclub of vriendengroep!

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Sauerland

In Sauerland treft je een landschap met (vulkanische) bergen, bossen, en burchten en vele dorpjes met vakwerkhuizen. De bergen leveren dan ook ideale omstandigheden voor het maken van wandel- en mountainbiketochten. Er bevinden zich ook vele stuwmeren en een gordel met druipsteengrotten die een bezoek meer dan waard zijn en in het noorden ligt een groene hoogvlakte.
De gastvrije sfeer, de vele recreatieve mogelijkheden en de natuur zorgen ieder jaar weer voor vele vakantiegangers die Sauerland bezoeken.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders