Ontdek je eigen land

Bent u op zoek naar een deugddoende vakantie in je eigen land? Dan bent u bij Interhome aan het juiste adres…

Ontdek je eigen land!

Tijd om er even tussen uit te gaan en ook de mooiste regio’s in uw eigen land te ontdekken vanuit uw vakantiehuis of appartement!
De korte reistijd evenals vaak een bekende taal geeft veel mensen een zorgeloos gevoel om te kunnen genieten van een vakantie in België. Ontdek België dus op een andere manier. Ontspan in een vakantiehuis in de natuur of in een appartement vlakbij de zee.

Je trouwe vriend achterlaten? Geen denken aan! In vele vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings is de hond van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie met hond…

De Ardennen zijn populair in deze tijd van het jaar!

De Ardennen vormen één stuk bijna ongerepte natuur met fabuleuze loof- en sparrenbossen, valleitjes, rivieren en watervallen. Je wandelt er door talrijke schilderachtige dorpjes die in valleien genesteld zijn. De folklore, de traditie en de regionale ambachten zijn er nog springlevend. Tussen het groen liggen de stille getuigen van het verleden, zoals kastelen, burchten en citadellen.
Een weekendje Ardennen is de perfecte manier om de batterijen weer op te laden na een lange periode zonder vakantie en met heel veel stress.
Bezoek het pittoreske Durbuy, de citadel van Namen en Dinant, de mysterieuze grotten van Han, de burcht van Bouillon vanwaar Godfried op kruistocht trok, …
De Ardennen ook uitermate geschikt om even tot jezelf te komen, je kan je er lekker laten verwennen in een kuuroord. In de Belgische Ardennen kan het allemaal.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.