Ontdek je eigen land

Ontdek je eigen land!

Tijd om er even tussen uit te gaan en ook de mooiste regio’s in uw eigen land te ontdekken vanuit uw vakantiehuis of appartement!
De korte reistijd evenals vaak een bekende taal geeft veel mensen een zorgeloos gevoel om te kunnen genieten van een vakantie in België. Ontdek België dus op een andere manier. Ontspan in een vakantiehuis in de natuur of in een appartement vlakbij de zee.

 

eigen landinterhome

 

Verwen jezelf deze zomer met de luxe van het hebben van een privé zwembad in je achtertuin:
• Zwem zoveel u wilt in uw eigen zwembad wanneer u wilt
• Geniet van het zwemmen volgens uw eigen regels
• Relax op een strandbed, gesererveerd alleen voor u

Bij Interhome vindt u de beste vakantiehuizen of villa’s met eigen zwembad en privacy. Voor uw vakanties met het gezin of vakanties met een groep vrienden.

Interhome.be

Interhome.be is dé specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen, chalets en (stads)appartementen met een aanbod van 34.000 accommodaties in 32 landen.

Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome bent u altijd aan het juiste adres.

Interhome.be zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is.

Interhome.be is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome één van Europa’s grootste aanbieders van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd.

 

Je trouwe vriend achterlaten? Geen denken aan! In vele vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings is immers de hond van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie met hond…