Eénoudervakantie in de Spaanse Pyreneeën

Eénoudervakantie Spaanse Pyreneeën, een geweldige beleving voor jong en oud …

Eénoudervakantie Spaanse Pyreneeën

DE EENOUDERVAKANTIE SPAANSE PYRENEEËN HOUDT IN:

✔ Canyoning: zwemmen, glijden, rapellen, springen, en ander waterpret (is er een passage die je niet durft nemen, dan is er altijd een alternatief wandelweggetje mogelijk)
✔ Initiatie rapellen en rotsklimmen
✔ Prachtig natuurdecor van diep uitgesleten canyons en grillige rotspartijen
✔ Nederlandstalige, ervaren, gediplomeerde begeleiding die altijd rekening houdt met je niveau en grenzen – en als je wil, ze helpt te verleggen
✔ Overdag actief, maar wel met de nodige pauzes. Er wordt altijd gewacht op de laatste.
✔ Mooie afwisseling tussen activiteit en vrije momenten. Zo kan je kiezen of je wat extra quality time apart met je kinderen of in groep met de andere eenouders doorbrengt.

Reisinformatie Eénoudervakantie Spaanse Pyreneeën
  • Groepsactiviteiten voor volwassenen en kinderen
  • Quality time met je kind(eren)
  • Speelkameraden voor je kind(eren)
  • Bijkletsen onder volwassenen
  • Je staat er niet alleen voor

Als alleenstaande ouder wil je niet onnodig veel betalen voor de vakantie. Je zit niet te wachten op toeslagen omdat je alleen in een kamer overnacht. Tegelijkertijd wil je wel graag dat de kinderen in de naastgelegen hotelkamer kunnen overnachten. Je stelt, kortom, bijzondere eisen aan de accommodatie. En gelukkig kan dat ook steeds vaker, tijdens eenoudervakanties.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders