éénoudervakantie Opaalkust

éénoudervakantie Opaalkust, een geweldige beleving voor jong en oud …

éénoudervakantie Opaalkust

TIJDENS ONZE EENOUDERVAKANTIE OPAALKUST:

Onze éénoudervakantie aan de Opaalkust is een groepsvakantie voor éénoudergezinnen met kinderen in de kleuter en/of lagere school. Verblijven doe je in een chalet op de kleinschalige familiale camping Pommiers des Trois Pays****. Ook kamperen in eigen tent is mogelijk (korting).

De formule is vol pension zodat je enkel de voetjes onder tafel moet steken – er wordt voor jullie gezorgd. Ontbijten en avondeten doen we elke dag samen in een voor ons apart voorziene ruimte. De maaltijden worden voor ons bereid door de cuisinière (kokkin) van het dorp. Lunch is de ene keer een picknick op het strand (krijg je mee), de andere keer lunch op de camping.

Allerlei groepsactiviteiten staan op het programma. Op maat van klein of groot. Sowieso zullen je kinderen zich niet gauw vervelen met een zwembad en springkasteel op de camping. Voor de ouders is er ook een bijzonder charmant terras – vlak aan het zwembad.

De camping ligt op een half uur rijden van de kust. Dat heeft zo zijn voordelen: het is er rustiger en kleinschaliger. Bovendien is de uitbater, Monsieur Lance, volledig mee met het concept van onze éénoudervakanties. Het achterland van de Opaalkust is prachtig om door te rijden. Je zal genieten van je rit met uitzicht over de stijle kliffen, de blauwe zee en de groene, glooiende valleien met akkers en weilanden.

Reisinformatie
  • Groepsactiviteiten voor volwassenen en kinderen
  • Quality time met je kind(eren)
  • Speelkameraden voor je kind(eren)
  • Bijkletsen onder volwassenen
  • Je staat er niet alleen voor

TROEVEN EENOUDERVAKANTIE OPAALKUST:

✔ Opaalkust is een topregio: vlak bij, massa’s ruimte, massa’s duinen, prachtig glooiend achterland dat abrupt stopt aan de kliffen langs de zee, allerlei bezienswaardigheden, ideale locatie om te spelen, spelen en nog eens spelen (en speelkameraden genoeg!)
✔ Allerlei leuke activiteiten op ons programma zoals duinen-challenge, zelf een vlieger maken (en ermee spelen!), epische speurtocht etc
✔ Gelegenheid om volwassenen onder elkaar een terrasje te doen
✔ Overdag actief, maar wel met de nodige pauzes. Er wordt altijd gewacht op de laatste.
✔ Enthousiaste kind- en volwassenvriendelijke begeleiding van Tomeeto

✔ Vakantie dicht bij huis (2 uur rijden vanuit Gent) en toch er helemaal tussen uit zijn
✔ Kleinschalige maar tiptop verzorgde familiale camping met zwembad en springkasteel
✔ Vol pension – gewoon voetjes onder tafel, lekkere en toegankelijke keuken

Als alleenstaande ouder wil je niet onnodig veel betalen voor de vakantie. Je zit niet te wachten op toeslagen omdat je alleen in een kamer overnacht. Tegelijkertijd wil je wel graag dat de kinderen in de naastgelegen hotelkamer kunnen overnachten. Je stelt, kortom, bijzondere eisen aan de accommodatie. En gelukkig kan dat ook steeds vaker, tijdens eenoudervakanties.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders