Duiken bij dolfijneiland

Je wilt wel eens duiken bij dolfijneiland, tropische vissen zien of mooi koraal, kennismaken met een felgekleurde onderwaterwereld. De beste duiklocaties van Brazilië …

Fernando de Noronha

De eilandengroep Fernando de Noronha ligt op 345km afstand van het Braziliaanse vasteland en heeft de beste duiklocaties van Brazilië. Koraalriffen en scheepswrakken worden bewoond door dolfijnen, haaien, roggen, barracuda’s, zeeschildpadden en morenen, naast uiteraard ontelbare andere, kleurrijke, tropische vissen. Wie niet beschikt over een duikbrevet kan prachtige wandelingen maken en uiteraard kun je gewoon vanaf een boot gaan snorkelen. Uniek is de dolfijnenbaai waar je op gezette tijden (het hele jaar!) honderden tuimelaars tevoorschijn ziet komen voor hun dagelijkse visjacht. Dit is misschien wel één van de meest bijzondere plekken op aarde en volgens ons de perfecte afsluiting van je Brazilië reis.
Reisinformatie
  • Bouwstenen
  • 4x ontbijt
  • 5 dagen / 4 nachten

Duiken bij dolfijneiland

Duiken is een speciale manier van vakantie vieren. Vaak worden er duikvakanties dan ook georganiseerd op erg mooie plekken. En dat geldt niet alleen voor de plaatsen onder water, ook boven de zeespiegel is Fernando de Noronha absoluut het bezoeken waard.

Duiken wordt steeds populairder. Wie al een duikbrevet heeft kan meer ervaring opdoen en de mooiste plekken op aarde bezoeken. Fernando de Noronha is immers een paradijs voor duikers. Als je nog nooit gedoken hebt, kun je er tijdens je vakantie achter komen of duiken iets voor jou is.

Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika

Brazilië heeft een ongelooflijke rijke cultuur en natuur. Wil je in een relatief korte periode een goede indruk krijgen van het land dan maak je best een rondreis.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders