Dagticket Walibi Belgium

Op zoek naar een Dagticket Walibi Belgium? Bekijk dan zeker onderstaande aanbieding! En beleef binnenkort ook een duizelingwekkende dag.

Amusement Park
Wallonie – Wavre – België

Dagticket Walibi Belgium

Zomeractie: Beleef een dag vol kriebels en plezier in Waver! Koop nu je Dagticket Walibi Belgium met korting, geldig t.e.m. 15 juli 2018

Dagticket Walibi Belgiumtravelbird
Zomervakantie! Dat betekent… dat het pretparkseizoen weer van start is gegaan! Ben jij niet bang van een stevige portie sensatie en kicks? Dan is dit iets voor jou! Walibi, het “Beste en meest Sensationele Pretpark in België” zet haar deuren voor je open, om je een duizelingwekkende dag te bezorgen. Ga de uitdaging aan en stap in de Weerwolf, de Radja River, de Calamity Mine en de Vampire: je gilt je longen uit je lijf terwijl je tegen hoge snelheid over de rails racet! Dit is ook je kans om de nieuwste aanwinst van het park uit te testen, de sensationele splashcoaster Pulsar. De waanzinnige rit gaat hoger en hoger, sneller en sneller, en dan… Splash!

Boulevard de l’Europe 100, 1300 Wavre, België

 

Elke dag de beste vakantie-aanbieding

Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zowel de zee, als  een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen. Je vindt er ook tips voor een weekendje weg.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird dus de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden ook de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tickets voor pretparken.

Zon, zee, TravelBird!
Wil je geen tips voor een weekendje weg, schreewt het weer  “zon, zee, TravelBird”!
Ga dan op strandvakantie met Travelbird, ze geven je hier een aantal populaire bestemmingen mee.