Dag van de arbeid

Hou jij ook van verlengde weekends? Ben je van plan om lekker te gaan genieten van die extra vrije dag? Vier de Dag van de Arbeid in een leuke stad, of met een leuke dichtbij vakantie of trek je wandelschoenen aan … Een verlengd weekend is ideaal om weer even je batterij op te laden.

Dag van de arbeid – lang weekend vanaf € 7,-!

dag van de arbeidBoek nu je tickets voor de beste prijs in het lange Koningsweekend (27.04 – 30.04)! Schiet op voordat de goedkoopste tickets verkocht zijn!
Heb je wat inspiratie nodig? Hier zijn wat suggesties:

Eindhoven – Antwerpen vanaf € 7,-
Amsterdam – Brussel vanaf € 11,-
Amsterdam – Parijs vanaf € 19,-
Rotterdam – Brussel vanaf € 9,-
Groningen – Amsterdam vanaf € 7,-

Met de bus naar Europese pretparken vanaf € 9,9!

Wij brengen je inmiddels naar de zes mooiste attractieparken van Europa ! Brussel – Parc Astérix (Parijs) vanaf € 9,9 Brussel – Disneyland (Parijs) vanaf € 9,9 Gent – Disneyland (Parijs) vanaf € 15 Bergen – Disneyland (Parijs) vanaf € 13 Check voor meer bestemmingen op FlixBus:

 

Ben je ook op zoek naar een goedkope busreis? Ontdek Europa met goedkope busreizen, want met de bus reizen kun je tegenwoordig uitstekend dankzij een uitgebreid netwerk van busverbindingen.  Zoek de zon dus op met een busreis of reis af naar de mooiste Europese steden. Ontdek het ruim aanbod busreizen binnen Europa.

Busreis vanaf €5!

Met Flixbus.be kan je voordelig op reis!
Goedkope busreizen naar 1.400+ Europese bestemmingen vanaf € 5

 

Dag van de arbeid

Met FlixBus, een jonge mobiliteitsaanbieder van langeafstandsreizen, kan je duurzaam en comfortabel door Europa reizen. FlixBus biedt je de mogelijkheid om op een moderne, betaalbare en handige manier te reizen, hoe klein of groot jouw budget ook is. FlixBus is in 2013 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot het grootste busnetwerk in Europa in 26 landen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting al meer dan 60 miljoen passagiers mogen verwelkomen. Met technologische innovaties zoals hun elektronische ticketsysteem, de FlixBus-App, gratis Wi-Fi aan boord en GPS-Livetracking maken ze een nieuwe manier van reizen mogelijk. FlixBus werkt samen met kleine en middelgrote bedrijven om het netwerk te bedienen.

Aanbiedingen van FlixBus:

– Tickets vanaf € 5
– Toegang tot het grootste busnetwerk in Europa
– Gratis Wi-Fi aan boord
– Extra beenruimte
– Stopcontacten aan boord
– e-ticket
– de mogelijkheid om boekingen tot 15 minuten voor vertrek te wijzigen
– handbagage en bagage die ook kan worden opgehangen is gratis

 

Busreizen zijn er dan ook in veel soorten en maten. Het is ook niet voor niets dat busreizen veel verschillende mensen aanspreken. Van jongeren die goedkoop naar de zon of de sneeuw willen tot ouderen die in een rustig tempo wat van de wereld willen zien. En alles wat daartussen zit.