Contact

Vakantie-kriebel.be voorziet in het verkrijgen van algemene informatie en is puur en alleen bedoeld voor het opdoen van vakantieplannen en schitterende reisdoelen. Hieraan besteden wij dan ook de grootst mogelijke zorg en rekenen daarnaast op uw gezonde verstand.
Alle op vakantie-kriebel.be aangeboden producten en diensten zijn eenvoudig direct online te boeken. Vakantie-kriebel.be is zelf geen touroperator of reisorganisatie, maar bevat duidelijke en onafhankelijke informatie over diverse vakantiebestemmingen om u te helpen bij het kiezen van uw reis. De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen.

Bij een geschil over reizen, accommodaties, prijzen etc. dient de reiziger zich bij de desbetreffende uitvoerende touroperator/ reisorganisatie te vervoegen. (Zie gebruikersvoorwaarden)
Vragen over vakanties en reizen dient u ook rechtstreeks te stellen aan de reisorganisatie zelf.

Contact formulier

Voor vragen, opmerkingen of suggesties, dient u het onderstaande formulier in te vullen. Indien u antwoord wenst, moet u ook uw email adres invullen.U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Mailtje per ongeluk verzonden? Of u heeft nooit zelf het contactformulier ingevuld. Iemand anders heeft dat in uw plaats gedaan. Meld u af voor deze mails als u er niet op zit te wachten.